Bilete la Nick Vujicic

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 sept 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

RO
Nick Vujicic, trainerul și predicatorul motivațional din Australia, de renume mondial, devenit cunoscut ca fiind un „bărbatul fără brațe și picioare”, care a ținut o conferință sold-out în 2019 în Cluj, revine în România în septembrie, la Sala Polivalentă Oradea Arena.

În multele sale prelegeri și conferințe internaționale, Nick abordează cu seninătate subiecte precum handicapul, speranța și credința creștină pe care le îmbină atât de bine încât nu doar vorbele, ci și viața și cariera sa sunt o mare încurajare pentru cei care au ocazia să-l vadă și să-l asculte. Tematica evenimentului din data de 11 septembrie 2023 va fi: crede, speră, iubește!

Discursurile lui Nick Vujicic au relevanță și se adresează atât elevilor, studenților, cât și adulților, iar cuvintele sale vor inspira oameni de toate vârstele.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Pentru copiii sub 12 ani nu se achiziționează bilet numai daca ei stau in brațele părinților. În caz contrar trebuie achizitionat bilet cu loc.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită, iar însoțitorii au posibilitatea de intra în sală pe baza unui bilet cu reducere. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați colegii de la Fundația Creștină Diakonia Oradea pe adresa diakoniaoradea@diakonia.ro.

Evenimentul va fi tradus în limba română și în limba maghiară.

HU
Nick Vujicic, a világhírű ausztrál tréner és motivációs prédikátor, aki karok és lábak nélkül született emberként vált ismertté, és 2019-ben teltházas konferenciát tartott Kolozsváron, szeptemberben visszatér Romániába, a Nagyvárad Arénába egy újabb inspiráló előadásra.

Nick számos nemzetközi előadásán és konferenciáján olyan témákat feszeget derűsen, mint a fogyatékosság, a remény és a keresztény hit, amelyeket olyan jól ötvöz, hogy nemcsak szavai, hanem élete és pályafutása is nagy bátorítást jelent azoknak, akiknek alkalmuk van őt látni és hallani. A 2023. szeptember 11-i rendezvény témája a következő lesz: higgy, remélj, szeress!

Nick Vujicic beszédei egyaránt szólnak diákoknak, egyetemistáknak és felnőtteknek, szavai minden korosztályt inspirálni fognak.

Diákok és nyugdíjasok 50%-os kedvezményben részesülnek.

A 12 évnél fiatalabb gyerekeknek nem kell helyjegyet váltani, amennyiben szüleik vagy kísérőik ölében ülik végig az eseményt. Ha a gyerekek külön széket szeretnének, a szülőknek számukra is jegyet kell vásárolniuk.

A fogyatékkal élők ingyenesen, a kísérők pedig kedvezményes áron vehetnek részt az eseményen. További információért kérjük forduljanak a Diakónia Keresztény Alapítvány Nagyváradi Fiókszervezetének munkatársaihoz a diakoniaoradea@diakonia.ro e-mail címen.

Az esemény magyar nyelvre lesz fordítva.

EN
Nick Vujicic, the world-renowned Australian trainer and motivational preacher, known as the man born without arms and legs, who held a sold-out conference in Cluj Napoca in 2019, will return to Romania in September for another inspiring lecture at Sala Polivalentă Oradea Arena.

In his many international lectures and conferences, Nick has serenely explored topics such as disability, hope and Christian faith, which he combines so well that not only his words but also his life and career are a great encouragement to those who have the opportunity to see and hear him. The theme of the event on 11 September 2023 will be: believe, hope, love!

Nick Vujicic's speeches will be for students and adults alike, and his words will inspire people of all ages.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.