Bilete la NAPOCA DOG SHOW- Competitie chinologica

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 mai 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pe parcursul ambelor zile, in intervalul 12.30-13.30 la ringul central, puteţi urmări un program deosebit de dresaj canin oferit de catre Scoala de dresaj Dog Master.

Atat sambata cat si duminica de la ora 17.00 se va desfasura programul de Best in Show (cel mai frumos exemplar al expozitiei)

Competitiile C.A.C.- Nationala- se desfasoara intre 9.30-12.30

Competitiile C.A.CI.B.- Internationale - se desfasoara intre 13.30-16.30.

Acestea au ca scop arbitrarea cainilor inscrisi in competitie, de catre arbitrii internationali special invitati din Olanda, Portugalia, Croatia, Slovenia dar si din Romania.

Pret bilet adult 10 lei
Pret bilet copil 5 lei

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.