Bilete la Muzica fara anotimp by Ozana Barabancea

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

SĂ NE BUCURĂM DE TOAMNĂ ȘI DE MUZICĂ!
Centrul Cultural Județean Argeș invită argeșenii la un spectacol surpriză – MUZICĂ FĂRĂ ANOTIMP desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești luni, 18.11.2019 la ora 19.00.
Ozana Barabancea și Lumini Sonore Orchestra își propun să ofere iubitorilor de muzică o seară specială, prin abordarea unui melanj de stiluri și influențe muzicale. Alături de protagoniști, vor încânta publicul Vlad Miriță, Alexandru Constantin, Oana Șerban și Alexandru Burcă.
“Acest proiect de suflet este gândit cu sufletul și îl consider terapie pentru suflet! Mulțumesc celor care au încredere în mine și în talentul meu de a aduna o orchestră atât de tânără și dăruita!” mărturisește Ozana.
Îndrăgita cântăreață de jazz şi music hall, artist liric al Operei Naționale Româneși om de televiziune, Ozana Barabancea strânge ropote de aplauze la fiecare concert cu vocea ei inconfundabilă și tehnica perfecta, ridicând muzica la cel mai înalt rang de artă. Artista sprijină tinerele talente prin festivalul Lumini Sonore by Ozana Barabancea.
Așadar, vino luni, 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sinducatelor din Pitești să ne bucurăm de toamnă alături de Ozana Barabancea și Lumini Sonore Orchestra, alături de invitații lor.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.