Bilete la MozART Group

Data si locatia

16 nov

ora 19:00

REPROGRAMAT pe 16 nov 2021

Bucuresti, Sala Palatului Bucuresti

Bilete   

de la 80,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Stimați spectatori,

Având în vedere situația generată de pandemia Covid-19 și imposibilitatea organizării spectacolelor pe termen nedefinit, vă informăm că spectacolul Mozart Group nu va mai avea loc în 6 iunie 2020, urmând să fie reprogramat în anul 2021 la Sala Palatului, în București. Din pricina situației curente întâmpinăm dificultăți în reprogramarea spectacolului, astfel încât vom reveni cu informații în cel mai scurt timp posibil.

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 16 martie vor putea fi folosite în aceleași condiții și la data ulterioară a reprogramării. În baza Legii OUG 70/2020, participanții care nu vor putea folosi biletul la data reprogramării au dreptul de a primi un voucher ce va putea fi folosit pentru achiziționarea de alte produse sau servicii din gama oferită de Podium Shows conform unui regulament detaliat ce va fi comunicat în cel mai scurt timp.

În prezent lucrăm la procedura de acordare a voucherelor și vom reveni cu toate informațiile necesare imediat ce aceasta va fi finalizată. Regulamentul aferent pentru voucherele emise de Podium Shows va fi publicat pe www.podiumshows.ro. Din momentul anunțării începerii procedurii de acordare a vouchereleor, toți spectatorii vor avea la dispoziție minim 30 de zile pentru a își exercita dreptul de a alege opțiunea convenabilă. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că nu avem posibilitatea de a emite vouchere până în momentul începerii procedurii de acordare și gestionare a acestora.

Toate informările necesare se vor face pe următoarele canale: pagina Facebook Mozart Group Romania, www.podiumshows.ro, newsletter, site-urile partenerilor noștri: www.bilete.ro.

Având în vedere situația excepțională și numărul mare de solicitări din partea dvs., vă rugăm să folosiți adresa de email info@podiumshows.ro, numărul de telefon din call center fiind inactiv în perioada următoare.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.