Bilete la Mituri și adevăruri despre bolile copilăriei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 aug 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

- Care erupții sunt semnul unei boli ale copilăriei și care pot fi semnul unei alergii?
- Cum să identificăm corect simptomele unei răceli și ce tratament e corect?
- Cum și când trebuie să tratăm febră?
- Când se impune să administrăm antibiotic?
- Ce dureri reprezintă un semn de îngrijorare?
- Cum să trecem peste problemele mai mult sau mai puțin grave ale copilăriei și să discernem care se pot trata acasă și care necesită o vizită la un cabinet medical.
Crescând copiii într-o eră digitalizată și fiind asaltați de multe informații, uneori contradictorii, Dr Ana Ștefănescu, medic pediatru îți propune cursul
MITURI ȘI ADEVĂRURI DESPRE BOLILE COPILĂRIEI.
Prin acest seminar Doctorița de copii dorește să readucă un grad de control și siguranță pentru părinți, o rețetă de liniștire.
Seminarul este un eveniment caritabil organizat pentru a-l sprijini pe Efrem Ciprian Lupescu, care are un diagnostic necruțător: neuroblastom de gradul 4, cu multiple metastaze în tot organismul. Efrem nu a împlinit încă cinci ani, însă este obligat să se lupte pentru viața lui. De peste 3 săptămâni este internat într-un spital din Cluj-Napoca, împreună cu mama sa, Marcela Lupescu, și urmează un tratament pentru forma agresivă de cancer cu care a fost diagnosticat. Însă șansa lui la viață este în străinătate, într-un spital din Franța. Este o cale lungă și anevoioasă pe care o are de parcurs micuțul, dar extrem de necesară pentru ca tratamentul să dea rezultate.
Din păcate, această șansă presupune un efort financiar imens, de peste ‼️ 700.000 de Euro. Pentru colectarea acestor fonduri s-au implicat mulți oameni cu inimă mare, rude, prieteni, oameni de vază, instituții media, dar și instituții publice. Toți susțin familia atât prin organizarea evenimentelor caritabile, cât și prin dorința de a le fi aproape. Dar suma integrală nu a fost, încă, atinsă.
Toată suma colectată din contravaloarea biletelor cumparate la eveniment va fi direcționată spre tratamentul lui Efrem.
Donații se vor putea face și la fața locului: cei care doresc să contribuie pentru tratamentul lui Efrem o vor putea face, cash sau cu cardul, prin mijloacele puse la dispoziție pe toată durata cursului.
Dacă timpul nu vă permite să ne fiți alături la curs, dar doriți să îl sprijiniți pe Efrem, o puteți face oricând folosind una dintre următoarele modalități:

BT Pay: 0748 08 05 89
Revolut ID: @monicabm5
PayPal: lupescu0adrian@gmail.com
BT Ron: RO68 BTRL 0130 1201 C647 60XX
ING Ron: RO20 INGB 0000 9999 1264 9642
BCR Ron: RO40 RNCB 0298 0753 4436 0001
BT Euro: RO43 BTRL 0130 4201 C647 60XX
ING Euro: RO62 INGB 0000 9999 1264 9662
BCR Euro: RO45 RNCB 0298 0753 4436 0008
--------------------------------------------------------------------------------------------------


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.