Bilete la Mircea Tiberian & Nadia Trohin | Concert La Margine de Bucuresti

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 mar 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

La Margine de Bucuresti w/ Mircea Tiberian & Nadia Trohin

"La Margine de Bucuresti" concert de jazz, oferit de pianistul si compozitorul Mircea Tiberian alaturi de talentata muziciana,Nadia Trohin!
Nadia Trohin este o artistă care ne-a cucerit încă de la debutul său în jazz, în anul 2010, iar portofoliu ei muzical cuprinde numeroase apariții la emisiuni de televiziune și radio!
Despre M. Tiberian putem povesti că a avut turnee în Statele Unite și în Europa și a cântat alături de artiști cunoscuți precum Larry Coryell, Tomasz Stanko, Herb Robertson, Anca Parghel, Aura Urziceanu.
Artistul și-a extins cariera și în sfera academică, devenind astfel profesor universitar la Universitatea de Muzică din București, secția de jazz deținând o discografie de peste 25 de albume.
Va invitam la un concert vibrant, un duo remarcabil al muzicii jazz!
Details:
La Margine de Bucuresti w/ Mircea Tiberian & Nadia Trohin
Open Doors: 19:00 | Concert: 20:00
Bilet presale: 75 Ron
Bilet door: 100 Ron
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
Rezervări: 0762 733 224
________________Regulament evenimente_____________________
Achiziția de bilet asigură și rezervarea la masă
Toți spectatorii platesc bilet indiferent de varsta (excepție 0 – 3ani)
Nu sunt permise animale de companie
Prețul biletului nu include consumația la masă
Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4p. În cazul în care ați achizitionat 2 bilete, iar concertul este sold out, există posibilitatea să stati la masa și cu alți spectatori.
Aranjarea la mese se face in functie de momentul achizitiei biletului

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.