Bilete la MEET THE BEAT - Recital Extraordinar de Percuție

Data si locatia

28 mai

ora 19:00

MEET THE BEAT - Recital Extraordinar de Percutie

Bucuresti, Sala Gloria

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

„Turneul extraordinar „Concert de percuție”, primul turneu național de anvergură dedicat ansamblurilor de percuție, se încheie cu un eveniment de neratat.

Pe 28 mai 2024, Programul Național Cantus Mundi invită publicul din București la un concert extraordinar de percuție, unde ansambluri din București, Bacău, Brașov, Piatra Neamț, Iași și Suceava vor urca pe scenă pentru a susține un recital memorabil.

Concertele vor fi susținute de Ansamblul de percuție Young Beats, fondat de prof. coordonator Zoli Toth, alături de Ansamblul de percuție al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamț, condus de lect. univ. dr. Alexandru Veleșcu, Ansamblul de percuție„Versus” Brașov, conducerea muzicală prof. Adriana Cristina Puia, Ansamblul de percuție „FireworksMagazin” Suceava, conducerea muzicală prof. Lucian Georgel Rusu, Ansamblul de percuție „Spirit” Bacău, conducerea muzicală prof. Mihai Bălan, prof. Liviu Țugui și prof. Alexandru Beldescu șiAnsamblul de percuție „Juvenartis” Iași, conducerea muzicală prof. Iustin Rusu.

Repertoriul de concert al ansamblului Young Beats va include lucrări semnate de A. Vivaldi, J. S. Bach, G. H. Green, J. Ovalle, Z. Toth.

Evenimentul se va desfășura la Sala Gloria, din Strada Bucovina nr. 6, sector 3, București.

Accesul la spectacole este liber, cu rezervare pe platforma online Bilete.ro”

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.