Bilete la Madrigal for babies

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 03 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” susține sâmbătă, 3 iunie 2023, de la ora 11.00, un concert inedit, ce se adresează bebelușilor (copii cu vârste cuprinse între 0-12 luni) și mamelor acestora, precum și femeilor însărcinate.
Madrigal for babies are loc în spațiul magic al Circului Metropolitan București (Aleea Circului 15, București 021103) și își propune să contribuie la creșterea bunăstării, atât a bebelușului, cât și a părintelui. Concertul, dirijat de Cezar Verlan, dirijorul secund al Corului Madrigal, este realizat în colaborare cu pianista și muzicoterapeuta Angelica Postu, președinta Asociației Române de Muzicoterapie, specialist care profesează în calitate de muzicoterapeut la Spitalul Universitar de Psihiatrie Charité din Berlin, doctorandă a Universității de Arte din Berlin, subiectul cercetării ei fiind muzicoterapia.
Programul muzical cuprinde piese ca Greensleeves, Moon river și Cântec de leagăn, compuse, între alții, de Henry Mancini, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert și Joseph Rheinberger. Momentele muzicale au fost special alese pentru acest eveniment, iar mamele vor fi invitate să fredoneze împreună cu muzicienii de pe scenă. La crearea atmosferei blânde vor contribui și lumini colorate și proiecții simple, adecvate evenimentului și vârstei participanților. Vor fi amenajate spații intime pentru eventualele momente în care mamele vor avea nevoie să alăpteze sau/și să schimbe copiii.
Concertul Madtigal for babies se înscrie în programul aniversar „MADRIGAL 60”, care include o serie amplă de peste 30 de evenimente speciale, ce se vor desfăşura pe tot parcursul anului 2023. Programul marchează 60 de ani de activitate neîntreruptă, excelenţă în muzică şi diplomaţie prin cultură pentru Corul Madrigal, devenit un simbol al constanţei artistice naţionale, dar şi al relevanţei culturale şi de imagine a României în lume.

Regia: Emil Pantelimon
Consultant de specialitate (muzicoterapie): Angelica Postu
Lumini: Alin Popa
Proiecții video: Dorin Popovici
Proiect desfășurat de Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”, în parteneriat cu:
Asociația Română de Muzicoterapie
Universitatea Națională de Muzică din București

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.