Bilete la Liquid Forms

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 dec 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Joi seara, beats are droppin’ la Liquid Forms cu MOFO, Mi-tzu și DumBo!

Liquid Forms este o noapte de drum and bass axată pe atmosferă, melodie și synth subtil, creând o experiență sonică unică pe ringul de dans.

MOFO a început să mixeze drum and bass în 2007, activând ca membru în crew-ul “Skunk Predatorz”. Acesta se dezvoltă muzical sub diferite aliasuri, ca DJ și beatmaker. Abordează felurite stiluri cu influențe și variații din broken beat, hip-hop și electronica, dar drum and bass-ul, cu toată paleta sa de subgenuri pline de energie, îi rămâne caracteristic. La sfârșitul anului 2014, forțele sunetului îl aduc oficial pe Mofo în echipajul vechilor prieteni de la Astronaut Kru Soundsystem, pe nava cărora continua călătoria pasiunii mult iubite, muzica.

Mi-tzu a început călătoria sa ca DJ în 2012, și de atunci, pasiunea sa pentru muzică l-a propulsat din barurile și cluburile locale către festivaluri internaționale renumite. A fost rapid atras de mixarea ritmurilor Jungle de tobe. Acum, se avântă în această călătorie în fiecare lună în emisiunea sa de radio Drumfunk Sessions. Mixând vechiul și noul, lentul și rapidul, pregătește-te să te miști pe selecția acestui tip de bass profund și break-uri tăiate.

DumBo a început să mixeze în 2011 și în 2012 a câștigat TM:DJ Challenge, un concurs organizat de Setup Venue și Anonim TM. După câștigarea concursului, a fost susținut de organizatori și s-a implicat în scena locală de drum and bass, ajungând într-un timp foarte scurt pe aceeași scenă cu artiști headliner internaționali și alți DJ din țară. În prezent, este membru Freenetik și Structure, cu care și-a perfecționat cunoștințele și abilitățile. Stilul său de mixare este foarte dinamic, încercând mereu să transmită vibrația ideală pentru public.

Vino și tu joi și get lost cu beat-urile nebune drum and bass! Bless up!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.