Bilete la Le Petit - L’art de la Joie

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pentru ca ne-am simtit atat de bine, Le Petit revine intr una din cele mai speciale si frumoase locatii din Cluj Napoca, Aroma Events Venue!
Impreuna umplem cutia cu amintiri
Join us

Avand in vedere normele pe care trebuie sa le respectam, toti participantii vor fi arondati la mese!

Toate mesele sunt de 4 sau 6 persoane, asezate astfel incat sa se respecte distantarea sociala! Toate comenzile se fac la mese, barul nu va servi direct clientii!

Va rugam sa va rezervati din timp, numarul este limitat!

Accesul se face doar pe baza de bratara si de rezervare la masa!

Ne rezervam dreptul de a selecta clientela.

Pentru a promova brand-ul Le Petit și brand-urile partenere, în cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrări audio, care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi aceste materiale foto/video/audio pe platformele noastre sociale și pe ale partenerilor noștri. Aceste materiale vor fi utilizate până ce scopul propus - anume de a promova brand-ul Le Petit și brand-urile partenere - va fi atins. Totodată, aceste materiale vor stă pe platformele noastre social-media și nu vor fi șterse, întrucât ele sunt utlizate în vederea atingerii scopului menționat - promovarea brand-ului Le Petit și promovarea brand-urilor partenere.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.