Bilete la Lăutăresele în Grădina de Lavandă

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 22 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Lăutăresele se întorc. Sâ cânte Sînzienelor, să se deschidă cerurile, în Grădina de Lavandă. Sâmbătă, 22 iunie, ieșim din București, la o oră și un pic de drum bun, și intrăm în natura șaraimanică a unei Grădini crescute cu dragoste de o familie ce ne va fi gazdă primitoare.
Lăutăresele vor aduce muzicile celor două surori de nedespărțit - România și Republica Moldova. Suzana Popescu, Mioara Lincan, Svetlana Perjovschi, Alina Alexandru- voce, Mihaela Alexandru – vioară, Giani Lincan - țambal, Mielle Bibescu- clarinet, Didi Bădoi- acordeon, Florin Bolocan – bas, Delia Teși - DJ Set.
Începem la 18:00 cu dans șaraimanic prin Grădina de Lavandă, șezătoare cu Lăutăresele, ateliere de coronițe, cocktailuri răcoroase și bucate sățioase.
Bilete:
• Early bird: 80 ron (număr limitat)
• Acces general: 100 ron
• Bilete la intrare: 120 ron

Vom facilita transportul cu autocarul, plecare din Piața Victoriei, ora 16;15 și retur în Piața Victoriei la 23:30. Bilet dus-întors: 80 ron. Vor fi necesare minim 20 de persoane pentru rezervarea microbuzului sau autocarului. În caz contrar, contravaloarea biletelor pentru transport va fi returnată.
Copiii si animalele de companie sunt bineveniți, accesul copiilor sub 12 ani însoțiți de un adult care a achiziționat bilet este gratuit.
-----------------------------
Despre Grădina de Lavandă
Sub cerul unde dealurile, apa și pădurea se îmbrățișează, răsare Grădina de Lavandă. Această oază violet de liniște, protejată de toate elementele naturii, spune povestea unui loc născut din iubire, un loc care a prins rădăcini încet, picătură cu picătură, din sufletul fiecărui membru al familiei care l-a creat.
Când pășiți în grădină, nu întâlniți doar adierea ușoară de vânt ce poartă parfumul lavandei, ci îl cunoașteți pe Domnul Eugen, a cărui amprentă se simte în fiecare obiect decorativ, spațiu de joacă și fir de iarbă așezat cu grijă. O cunoașteți și pe Doamna Cristina, pe care o luați acasă în fiecare produs achiziționat, fiecare cu aroma lavandei și armonia sufletească pe care ea o pune în creația lor. Iar Sabina și Maria, cele două surori, insuflă viață locului prin evenimentele organizate, mici fragmente din sufletul lor.
Acesta este un loc pe care ei îl numesc acasă, o casă ale cărei porți se deschid în fiecare vară pentru a primi o mare familie.
https://www.facebook.com/Gradinadelavanda

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.