Kids Magic Show&Workshop

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 mai 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

În weekend, nimic nu este mai potrivit decât o ieşire cu familia la noul sediu al Teatrului de Magie. Noi ştim asta şi de aceea v-am pregatit un program special: Kids Magic Show&Workshop – un show de magie, atât pentru copii cât şi pentru părinţi, un spectacol cu un final deosebit, unde cei mici pot exersa şi învăţa alături de magician multe trucuri spectaculoase.

Vă invităm la o ieşire cu familia în spaţiul magic al Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascăr 132, între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu. Trucurile de magie, jocurile şi animăluţele – toate vă aşteaptă să le descoperiţi. Un program bine pus la punct, educativ, ce va oferi spectatorilor, părinţi şi copii, o zi deosebita.
Veţi avea parte de o oră magică petrecută într-o companie veselă, relaxantă, dar plină de mistere şi de lucruri interesante ce aşteaptă să fie descoperite, toate fiind incluse în preţul biletului.

Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu) şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

Distribuie aceasta pagina

)