Bilete la Jazz Brasov

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 iun 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

In data de 11 iunie 2022 începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Patria a Filarmonicii din Brașov, Péter Sárik Trio va susține un concert de jazz cu piese din albumul ” X Bartók ” .

Péter Sárik Trio este una dintre cele mai populare și influente formații de jazz din Ungaria, avându-i ca protagoniști pe: Péter Sárik: pian, Tibor Fonay: bas, Attila Gálfi: tobe.

Albumul ”X Bartók” a fost distins în anul 2020 cu Premiul Fonogram (The Hungarian Music Awards), câștigând titlul "Domestic Jazz Album of the Year". Denumirea albumului ”X Bartók” nu este întâmplătoare, anul trecut fiind sărbătoriți 140 de ani de la nașterea lui Béla Bartók, unul dintre cei mai importanți compozitori ai secolului al XX-lea, pianist recunoscut, profesor și etnomuzicolog de seamă.

Concertul din 11 iunie 2022 va demonstra spectatorilor cum muzica clasică, muzica populară și jazzul se întâlnesc în armonie, fiind organizat de Asociația Maghiarilor din Țara Bârsei și U.D.M.R. a Municipiului Brașov.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Biletele vor putea fi achiziționate online de pe bilete.ro sau personal la sediul RMDSZ Brașov (Mun. Brașov, strada Alecu Russo nr. 4, în timpul programului de lucru.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.