Bilete la In tara lui Mos Nicolae

Data si locatia

02 dec

ora 11:00

In tara lui Mos Nicolae

Bucuresti, Sala Gloria

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Stim cu totii ca Mos Nicolae nu este la fel de generos ca Mos Craciun dar, spre desoebire de acesta, Mos Nicolae nu alege, el vine la toti copiii, nu doar la cei cuminti cum face Mos Craciun, chiar daca unora le lasa in ghetute si cate o nuielusa. Dar ce se imtampla cand nici macar nuielusa nu gasim in ghetute? Putem afla din poveste celor doi copii, Noah si Chirstine care nu primesc niciodata, niciun dar de la Mos Nicolae. Si totusi, de data aceasta, minunea se va intampla. Vor primi darurile mult asteptate si, mai mult decat atat, datorita unor schimbari pe care le fac in comportamentul lor, vor avea ocazia sa il intalneasca personal pe Mos Nicolae, care le va spune si motivul pentru care pana acum nu a trecut pe la ei. Si voi va veti bucura de aceasta intalnire pentru ca Mosul va trece chiar pe langa voi . Nu pierdeti ocazia sa ii rugati sa ii transmita prietenului sau Mos Craciun, lista voastra cu dorinte, cu ce daruri vreti sa gasiti sub bradut.
Intalnirea va fi pe masura asteptarilor voastre, presarata cu acorduri muzicale, dans si lumini magice si, peste toate, cu un personaj surpriza care va veni alaturi de Mos Nicolae.
Dupa ce veti fi partasi la aceasta minunata poveste, veti stii, cu siguranta, cum trebuie sa ne comportam astfel incat darurile de la Mos Nicolae si de la Mos Craciun sa nu ne lipseasca niciodata.
Pe langa sfaturile pe care le vom primi de la insusi Mos Nicolae, acesta ne-a promis ca va avea grija si sa ne distram pe cinste si sa ne bucuram pe deplin de prezenta lui. Ne-a promis chiar ca va face poze cu toti copiii. Asadar ... nu ratati aceasta ocazie. Va asteptam cu drag !

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.