Bilete la Hungarikum Kavalkad

Data si locatia

04 sept
Hungarikum Kavalkád - AMANAT

Cluj-Napoca, BT Arena (Sala Polivalenta)

Bilete   

de la 75,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Având în vedere situația epidemiologică, din păcate nu vom putea organiza evenimentul Hungarikum Kavalkád, așa cum ne-am propus, la Cluj.
Organizarea nu s-a oprit deloc, împreună cu partenerii noștrii deja decurg discuțiile pentru concertele de anul viitor. Avem speranțe mai în legătură cu 2021, ne dorim și noi la fel de mult să ne bucurăm împreună de muzica maghiară.

Informații despre bilete
Vă mulțumim mult că v-ați achiziționat biletele pentru evenimentul nostru într-un număr atât de mare. Vă rugăm, pe cât posibil, să vă păstrați biletele, care vor fi valabile pentru evenimentul de anul viitor, pentru că Hungarikum Kavalkád nu se amână de tot, ne vom vedea în 2021.
Pentru cei care vor să primească banii înapoi, vă rugăm să scrieți un e-mail la adresa info@bilete.ro până la data de 4 octombrie.

Hungarikum Kavalkád este o serie de concerte, cu o durată de două ore și jumătate. Conceptul este o combinație de trei genuri muzical care în sine definesc cultura maghiară: Budapest Gypsy Symphony Orchestra, cântec maghiar și operetă maghiară.
---
Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.