Harap-Alb

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 feb 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

HARAP ALB, un fel de străbunic al lui Harry Potter, vine în pași de dans, din povestea lui Creangă, direct pe scena Palatului Național al Copiilor. Fermecatoarea lume a prințului neînfricat care trece, ca un adevarat erou, de toate examenele maturității, revine pe scena Sălii Mari a Palatului Național al Copiilor.
Cei mari vor profita de moment să își amintească, cu nostalgie, de personajele fantastice din primul basm cult românesc, cei mici vor fi vrăjiți de Gerilă, Setilă sau de Verde Împărat, vor ajunge până la palatul Împăratului Roș și în lumile pe care doar Păsări-Lăți-Lungilă le poate vedea. Cu toții vom fi cu sufletul alături de prințul mezin, Harap Alb, pe drumul său inițiatic de la copilărie la maturitate.
Furnici, albine și prințese vor prinde viață și vor dansa în coregrafia, regia și ilustrația muzicală semnate de Ștefan Soare. Scenografia – Viorica Petrovici. Își dă concursul corpul de balet TSP.
Echipa teatrului Stela Popescu vă invită într-o călătorie plină de culoare, muzică și dans, unde povestea este argument pentru o experiență de neuitat.

Public recomandat - +4
Durată – 60 min

Video

Distribuie aceasta pagina

)