Bilete la Harababura after

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 dec 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pregătește-te să-ți redefinești viața de noapte cu Harababura After featuring Mihu (Hanging Around) și Mini Zucchini!

Într-un vârtej de sunete și ritmuri haotice, Mihu (Hanging Around) urcă pe scenă alături de Mini Zucchini pe 8 decembrie, începând cu ora 22:00. Mihu explorează universul new-wave și post-punk de peste 15 ani, în timp ce Mini Zucchini captează nostalgia sonorităților italo-disco ale anilor '80.

Mini Zucchini exprimă dorința de a aduce înapoi sunetele și atmosfera anilor 80 prin renașterea genului italo-disco. A fost implicată în scena locală din Timișoara încă din 2014, ca membru fondator Launmomentdat, dar a început să mixeze și să activeze ca DJ abia la finalul anului 2019. Privind înapoi la tendințe, piese și influențe din darkwave, EBM și electro, ea transformă rapid ringul de dans într-o discotecă retro. De-a lungul anilor, ea a devenit o colecționară avidă de sunete eclectice, schimbând stiluri și tempo-uri.

Mihu face valuri ca DJ încă din 2009. Ca urmare a succesului său timpuriu, a lansat primele petreceri synth-pop și Depeche Mode din Timișoara, în emblematicul local Al-kimia. Pornind de la acest impuls, a continuat să înființeze aclamata serie Hanging Around, celebrată pentru atmosfera sa primitoare și prezența scenică plină de viață. Repertoriul lui Mihu este o călătorie sonoră, care cuprinde o gamă diversă de genuri precum electro, disco, old school și new wave.

Vino alături de noi pentru cea mai tare experiență after-party, ritmurile sunt contagioase, iar ringul de dans te cheamă pe nume. Invită-ți prietenii, lasă ritmul să preia controlul și hai să facem o seară de neuitat!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.