Gipsy Kings la Beraria H

Data si locatia

02 mar

ora 22:45

Gipsy Kings la Beraria H

Bucuresti, Beraria H

Bilete   

de la 99,00 RON

Sâmbătă - 2 martie - ți-am pregătit o surpriză de pus în piept: GIPSY KINGS cu Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) revin în București pentru încă un show de neuitat, la doar 3 luni de la concertul SOLD OUT care a avut loc tot la Berăria H.

GIPSY KINGS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, "Volare" sau "Escucha me" și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor '80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume ("Savor Flamenco" - 2014), GIPSY KINGS este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată la Berăria H, pe 6 Decembrie 2018.

Componența trupei: Jacques (Paco) Baliardo, Juan Deleria, Christophe (Kema) Baliardo, Antoine Ona, Sony Mathieu, Vincent Loukas, Miguel Motos.

Acces: 19:45 // Show: 22:45

Bilete in Presale* (preț redus până pe 31 ianuarie):
359 lei - Cat. A+ (în limita a 20 locuri) - balcon, în fața scenei, cu loc la masă (voucher care include open bar & open buffet)
209 lei - Cat. A (în limita a 100 locuri) - parter, în fața scenei, cu loc la masă
129 lei - Cat. B (în limita a 150 locuri) - acces general, cu loc la masă
99 lei - Cat. C (în limita a 100 locuri) - părțile laterale, cu loc la masă

Din 1 februarie, biletele vor avea prețurile:
399 lei - Cat. A+ - balcon, în fața scenei, cu loc la masă (voucher care include open bar & open buffet)
239 lei - Cat. A - parter, în fața scenei, cu loc la masă
159 lei - Cat. B - acces general, cu loc la masă
129 lei - Cat. C - părțile laterale, cu loc la masa

IMPORTANT:
Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la:
- 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Distribuie aceasta pagina

)