Bilete la Gift Voucher

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 15 feb 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cauți un cadou original pentru cuplul din gașca ta? Sau poate dorești sa petreci timpul și să te distrezi într-un mod diferit alături de prietenii tăi? Vrei sa impresionezi persoana iubită cu ceva nou?
Noi îți propunem să lași la o parte clasicele rame de fotografii și căni drept cadou sau ieșirile la film drept metodă de socializare!
Surprinde-i cu un curs de Tango Argentinian!
Este metoda perfectă și aduce oamenii mai aproape într-o atmosferă caldă pe ritmuri argentiniene.
Schimbă rutina cuiva pentru următoarele 3 luni! Surprinde-i cu un voucher Tango Malena!

www.tangomalena.ro
Telefon 0724571025
www.facebook.com/tangomalenatm

După achiziționare voucherul se poate ridica de la Palladium Dance Club sau detalii stabilite la telefon.

Pret Voucher : 300 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.