Bilete la Garden Party Ladies Night

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

GARDEN PARTY / LADIES NIGHT
Vineri, seara FETELOR in primul club de vară din Cluj . Muzica bună, ambianța din grădina magică, shoturile din partea casei si atmosfera de nota 10 vor da tonul distracției.
În cazul în care se strică vremea nu-i bai pentru că avem un cort destul de mare sub care încapi și tu, iar dacă vremea nu va fi favorabilă pentru party petrecerea se va muta în Club After Eight.
Dacă îți serbezi ziua de naștere sau petrecerea de burlac/burlăciță sunteți cu toții invitații noștri.
Nu rămâne altceva decât dai like & share la eveniment, să-ți inviți prietenele la party și să rezervi o masă pe pagina oficială Club After Eight sau After Eight Garden .
Acces :
Doamne/domnișoare intrare liberă până la ora 21 .
Domni : 25 lei
Biletele se vor vinde online pe bilete.ro ( din data de 13.07. ) și la fața locului .
Localizare maps : https://maps.google.com/?q=46.727245,23.555506
Condiții de participare :
Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani
Dacă ești vaccinat(ă), trebuie să vii cu certificatul de vaccin și cu buletinul.
Dacă nu ești vaccinat, poți să îți aduci propriul test. Sunt acceptate testele Real Time PCR efectuate cu maximum 72 de ore înainte sau testele antigen efectuate cu maximum 24 de ore înainte.
Orice test ai aduce, trebuie să fie efectuat la o clinică de specialitate.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.