Bilete la Freestay Live

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 mar 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

FREESTAY LIVE

‘’VOODOO’’

Pe 13 martie trupa Freestay concertează la Restaurant One Club .

Vino să te bucuri de o atmosfera deosebita cu lume de calitate, sa savurezi o cina delicioasa pregatita de Chefii bucatari si sa asculţi piese de referinţă, foarte indragite, atat din repertoriul internaţional cat şi românesc într-un concert electrizant cu talentatii Freestay!

Florin Ristei, o voce inconfundabila a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care a pus bazele trupei FreeStay.

Cel mai recent proiect al său, piesa “ Voodoo”, a intrat rapid în topuri şi în inimile fanilor, piesele vor rula pe grandioasele ecrane One si cu siguranta iti vor incanta toate simturile !

Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, trupa şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul, prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă.

Concertul Freestay va începe la ora 21.30

Open Doors drinks and dinner: 19.00 alaturi de DJ Razvan Ivanescu

Biletele pot fi găsite în format electronic pe www.bilete.ro

Restaurant Club One : Aleea Orhideelor nr 1, Complex Studentesc Regie, Sector 6, Bucuresti

Tel : 0764 118 347

***Info Covid 19 :

Masca de protectie este obligatorie pana va asezati la locul rezervat.

Mesele pot fi de 2, 3, 4, 5 sau maxim 6 persoane

Biletele au următoarele preţuri:
- 60 de lei - acces general, cu loc la masa, respectand distantarea fizica
- 75 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei respectand distantarea fizica

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.


Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.