Bilete la FESTIVALULUI CAVALCADA MUZICALĂ (ZENEI KAVALCAD)

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Mă dau în spectacol în seara asta, mă dau în spectacol…

Cei care vor să se distreze sunt invitați la o strălucită călătorie muzicală pe 25 iunie de la ora 19:00 la Sala Patria a Filarmonicii Brașov.
Doamnelor! Mergeți cu rochia cu paiete, părul ondulat, machiaj puternic și bijuterii uluitoare!
Domnilor! Vesta, bretelele, papionul, pălăria, bastonul și bineînțeles bunele maniere nu trebuie lăsate acasă!
Andrea Mahó, Simon Panna Bogi, Balázs Nagy și Dr. Norbert Káel așteaptă stimatul public pentru o mică călătorie în timp.
Hituri cunoscute maghiare de la începutul secolului trecut au fost păstrate în viață de mai bine de 100 de ani prin spectacole de teatru, concerte, artiști și, nu în ultimul rând, datorită publicului.
Printre hiturile de neratat ale show-ului cu aromă de umor se vor cânta următoarele melodii: Night on top of the omnibus, Moonlit night, There's a bomb in my heart... piesele „Kellene ma neil, eks kis hacáré, haccacáré” interpretat de Andrea Mahó, Simon Panna Bogi, Balázs Nagy și Dr. Norbert Káel, unde oaspeții sunt primiți în haine de epocă din anii 1920.

Câteva cuvinte despre artiștii spectacolului:

Andrea Mahó: actriță, cântăreață, actriță maghiară premiată cu premiile Mari Jászai- EMeRTon și Artisjus. În 2001, a absolvit Mária Nagy Gór. A jucat în multe teatre, precum Teatrul Național Győr, Teatrul de Operetă din Budapesta, Teatrul Madách, Teatrul Vörösmarty din Székesfehérvár și Teatrul Maghiar din Pesta. Cu vocea și talentul său, el a fermecat compozitori de renume mondial precum Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg și interpreți precum Rhoda Scott și José Cura.
Simon Panna Bogi: actriță, cântăreață, câștigătoare a Concursului Internațional de Canto (Fulg de zăpadă de argint) „Vocea mea” și a Concursului de canto în limba franceză. Membru al Teatrului de Operetă din Budapesta, a avut ca roluri principale: Sheik-Sater: Trezirea primăverii - Martha, Romeo și Julieta - Róza, Gone with the Wind - Melanie Hamilton și protagonista feminină din Balul vampirilor – Sarah.
Balázs Nagy: de două ori premiat Szent István, Kisfaludy, -Győr Art Award, Kardirex, actor și cântăreț premiat -TAPS. Este unul dintre artiștii de frunte ai două teatre muzicale majore - Teatrul Madách și Teatrul Național Győr. De mai bine de 20 de ani acționează în teatre și filme, precum: István, the King - István, A padlás - Barabás, János vítez - János vítez, Jancsi Kukorica, Good in Bad, Neighbours, Zimmer Feri.
Dr. Norbert Kael: pianist, compozitor, conferențiar universitar, artist recunoscut internațional și remarcabil interpret al stilului muzical crossover, membru în juriu al emisiunii de televiziune Virtuosos, fondator al trio-ului Jazzical, unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai muzicalului crossover. stil. Susține concerte pe scene interne și internaționale, creând o fuziune unică între muzica clasică și jazz. El folosește soluții muzicale inovatoare și uimește publicul cu jocul său virtuoz și cu jocul sensibil. Norbert a studiat la prestigiosul Berklee College și a susținut deja multe concerte în diferite părți ale lumii. De asemenea, deține un doctorat în jazz și continuă să predea în mod activ cursuri de master în întreaga lume.
Dacă simți deja furnicăturile în picioare și tânjești după puțină distracție, urcă-te cu noi în mașina timpului și fii invitatul nostru în această seară de neratat!
Acest spectacol face parte din Festivalul Cavalcada Muzicală, proiect cultural finanțat de Consiliul Județean Brașov și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov.
Puteți urmări toate evenimentele Festivalului pe pagina de social media https://www.facebook.com/Zenei-Kavalk%C3%A1d-106895322440026
Biletul de intrare: 35 lei de persoană, care poate fi achiziționat de pe site-ul bilete.ro și de la sediul RMDSZ din Brașov în timpul programului de lucru.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.