Bilete la Extinction Room

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 sept 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

EXTINCTION ROOM (HOPELESS.)
Producție Sergiu Matiș, Berlin, Germania, 4Culture București, WASP Studios, ICI-CCN de Montpellier - Occitanie as part of Life Long Burning project supported by the European commission, Centre of Drama Art (Zagreb) and Art workshop Lazareti, supported by Ministry of Culture of Republic of Croatia and City of Dubrovnik

text : Sergiu Matis, Mila Pavicevic, adaptare a unor traduceri din Teocrit și Virgiliu
dramaturgie: Mila Pavicevic
regie și coregrafie: Sergiu Matis
scenografie: Dan Lancea
costume: Philip Ingman
light design: Sandra Blatterer
asistent coregrafie: Orlando Rodriguez
muzică: AGF aka Antye Greie
management producție: Dag Lohde
fotografii: Jubal Battisti

Proiect co-finanțat AFCN

cu: Martin Hansen, Sergiu Matis, Manon Parent

EXTINCTION ROOM reprezintă o continuare a proiectului HOPELESS, în care coregraful Sergiu Matiș explorează ideea de natură în societatea occidentală, precum și reprezentarea sa în produse artistice, într-o epocă marcată de schimbări climatice grave.
În HOPELESS, punctul de plecare este poezia pastorală din antichitatea greacă și romană, ce mărturisește despre natura idilică de la începuturile civilizației; în EXTINCTION ROOM apar rămășițe de natură, ce sunt extrase din baze de date cu sunete de specii de păsări dispărute sau pe cale de dispariție, de la Macaulay Library și Xeno Canto Foundation. Spectacolul are loc în interiorul unei instalații dezvoltate în colaborare cu compozitorul AGF (aka Antye Greie). Artiștii spun povestea acestor specii utilizând mituri referitoare la păsări, cântece și dansuri populare.
EXTINCTION ROOM va fi prezentată la Bozar Bruxelles, în expoziția Brâncuși din timpul Festivalului Europalia (octombrie 2019 - ianuarie 2020) și la Tanznacht Berlin în septembrie 2020.

recomandare de vârstă: 12 ani

Spectacol urmat de discuții cu publicul.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.