Bilete la Enchanted Forest / The Dark Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Saturday 14th of August get moving cause this guy is about to blow our minds!

Be ready to dance, dance and dance some more till the morning with the amazing vibes of DJ DARK.

FREE ENTRANCE FOR LADIES TILL 21:00

Locație: After Eight Garden (drumul Sfântul Ioan, Cluj-Napoca) Locație GPS - 46.727358, 23.555255

Condiții de participare :
Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani
Dacă ești vaccinat(ă), trebuie să vii cu certificatul de vaccin și cu buletinul.
Dacă nu ești vaccinat, poți să îți aduci propriul test. Sunt acceptate testele Real Time PCR efectuate cu maximum 72 de ore înainte sau testele antigen efectuate cu maximum 24 de ore înainte.
Orice test ai aduce, trebuie să fie efectuat la o clinică de specialitate.

Preț bilet: 50 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.