Bilete la Dr. Tari Annamária: Érzelmeink a digitális korban ‒ Párkapcsolattól a gyereknevelésig

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 oct 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dr. Tari Annamária: Érzelmeink a digitális korban ‒ Párkapcsolattól a gyereknevelésig
2019. október 16., szerda 18.00 óra / Csíki Mozi
Belépő: 30 lej

Dr. Tari Annamária a Piros Produkció meghívására ‒ először tart előadást Csíkszeredában!

Választottad már a chat lehetőségét egy kellemes teázó helyszíne helyett egy megbeszéléshez? Láttál már vendéglőben, evés közben telefonról mesét néző kisgyereket? Vagy kamasz társaságot, ahogy együtt, és mégis külön a telefonjaikat bújják? Rendeltél már online bármit ahelyett, hogy az üzletben megnézted, felpróbáltad volna? Posztoltad már, hogy neked épp milyen jó? Aztán vártad a lájkok százait?

Ha bármelyik kérdésünkre "igen" a válaszod, üdvözlünk a 21. század világában, vagyis a digitális korban, melynek jelenléte nagymértékben befolyásolja, esetleg károsíthatja is személyiségünk fejlődését, megváltoztathatja érzelmeink átélésének intenzitását, "online boldogságparádét"eredményezhet.

Dr. Tari Annamária pszichológus több éve rendszeresen foglalkozik a fogyasztói társadalom hatásaival, a média és az emberi tényezők összefüggéseivel, a társadalmi változások egyénekre ható vonásaival. Véleménye szerint nagyon nehéz megtartani a határt az „online” és „offline” világ között.
Milyen módon befolyásolja mindez (pár)kapcsolatainkat? Milyen tanácsokat érdemes megfogadnunk ahhoz, hogy a valóságban tudjunk maradni?
A neves magyarországi pszichológus, pszichoanalitikus előadásából mindezek mellett megtudhatod, hogyan működnek a különböző generációk az információs korban, milyen nehézségekkel kell szembenézniük, hogyan segíthetik egymást.
Saját praxisának tanulságai mellett számtalan friss kutatási eredményt is bemutat, és különböző szakértők gondolatait idézi, tippeket ad a szülőknek az "egészséges", gyermekükre még nem káros internethasználat megtalálásához.

Az előadóról:
Dr. Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus. Rendszeresen publikál és előadásokat tart.
Első könyve, amely a kamaszkor pszichológiájával foglalkozott, Intim szféra címmel 2003-ban jelent meg.
2007-ben látott napvilágot Sejtem című kötete, amely a daganatos betegségek pszichológiáját taglalja.
2010-ben megjelent könyve az Y generációt helyezi a középpontba. 2011-ben írta meg a Z generáció című kötetét, amely az információs korban élő kiskamaszok/kamaszok magatartásváltozásaival és a felnőtt társadalom működésével foglalkozik.
2013-ban a Ki a fontos Én vagy Én című kötete a magánéletünkben is mélyülő társadalmi nárcizmust és az online és offline tér kapcsolatát, hatásait elemzi az X generáció szempontjából.
2015-ben a Generációk online, 2017-ben pedig Bátor generációk címmel jelent meg kötete.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.