Bilete la Dr. Strangelove Sau: Cum am învățat să nu mai fac griji și să iubesc bomba

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 aug 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

"Scurtul film introductiv al lui Matt Wells, Stanley Kubrick, consideră The Bomb, care însoțește această nouă restaurare de 4k, oferă un context foarte necesar la 55 de ani; contextul în care a fost lansat și sentimentele lui Kubrick în ceea ce privește amenințarea nucleară. Prezentând autorul Eric Schlosser, fiica lui Kubrick, Katharina Kubrick, și cumnatul său, Jan Harlan, subliniază adevărurile înspăimântătoare din spatele doctorului Strangelove, precum și refuzul nostru de a admite cu adevărat ce ar putea însemna. „Oamenii nu reacționează la abstracții”, a spus Kubrick. Harlan subliniază că „Toate filmele sale sunt conectate. S-a uitat la fragilitatea noastră, la vanitatea noastră, la faptul că avem tendința de autodistrugere ”.

LOCATIA:
https://goo.gl/maps/EdysZMYCu5m4rKj46

INFO COVID 19

Accesul va fi permis cu 80 de minute de începerea filmului în baza biletului, abonamentului sau a invitației.
La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate sau confirmate de agenti.
Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimente fiecare persoana va fi verificata cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade Celsius.
Persoanele care refuză sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distantanța fizică.
Toate persoanele vor avea acces în spațiul dedicat proiectiei de film respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta.
Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.
Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să respectați distanțarea fizică. Spațiul este special creat doar pentru eveniment și orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a ordonanței privind starea de alertă și vă supuneți amenzilor acestei ordonanțe.
Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.
În cazul în care doriți să părăsiți zona de cinema înainte de finalizarea filmului vă rugăm să folosiți numai aleile de acces și ieșirea special marcată în acest sens.
Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.
Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului CineFilm.
În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.
Vă informăm că participarea la unele evenimente este nerecomandata minorilor, putând exista momente în care se vor difuza calupuri publicitare cu conținut nerecomandat minorilor.
Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim vizionare plăcută!

Este o introducere necesară pentru persoanele care îl urmăresc pe dr. Strangelove care nu-și amintesc temerile de fundal, chiar dacă cei care își aduc aminte nu au vrut să-l înfrunte. Eram adolescent în anii 1980, iar în timp ce guvernul britanic a încercat să ne convingă că putem deșurna o ușă și să ne așezăm sub ea timp de două săptămâni, știam cu toții că asta era ridicol.

Această frică constantă a fost ceva de care m-am bucurat să las în urmă, chiar dacă riscul de astăzi nu este cu atât mai mic. Acum, alte situații de urgență au înlocuit-o: schimbările climatice, austeritatea, căutând pantofii fiului meu, la 8.30, luni dimineață."

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.