Bilete la Doamna Rabdare!

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 nov 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Salutare, prieteni LumiLunzi!

Vă așteptăm cu mic, cu mare în weekend la:
SPECTACOLUL DE LA ORA 11:00!

Sunteți invitați sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 11:00, la un spectacol de teatru pentru copii, o producție a trupei de teatru Sufletos: DOAMNA RĂBDARE !

Au fost odată 2 roboței, Nicky Pongo și Gogo.
Ei pornesc într-o aventură plină de peripeții, într-o galaxie complet necunoscută. Pe o planetă din galaxia Neus o întâlnesc pe DOAMNA RĂBDARE, cu care intră în vorbă și aceasta le povestește tot felul de întâmplări interesante. Această doamnă distinsă observă faptul că Gogo cel mâncăcios nu este deloc răbdător: vrea să ia repede câteva felii de chec de pe robo-farfuria spațială, înainte de a se fi spălat pe mâini, vrea să înceapă să vorbească limba celor de pe acea planetă, înainte să fi aflat măcar câteva cuvinte, poate cele de bază, ale acestei limbi străine; vrea să cânte la chitară înainte de a fi luat elementarele lecții de muzică, suflă în lumânările de pe tortul sarbatoritilor în locul acestora....
Ei bine, toate acestea, pe acorduri de CHITARĂ live, vor fi elemente ale unui spectacol de teatru pentru copii plin de haz și bineînțeles, multe învățături.

Vârsta recomandată: 3+
Durata evenimentului: 45 min
Adresă: Bd. Hristo Botev, nr 1 (Piața Rosetti), București
Contact pentru rezervări: 0748831687
Locurile sunt limitate

Cu drag,
Echipa LumiLand - Teatru pentru copii.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.