Bilete la Directia 5 face Cel mai frumos cadou

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 mar 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Stimate Client,

Va informam ca concertul Directia 5 "Cel mai frumos cadou" ce ar fi trebuit sa se desfasoare maine 8 Martie 2021 de la Restaurant ONE CLUB EVENTS Bucuresti se va desfasura astazi 7 Martie 2021 la aceeasi ora si in aceeasi locatie.

Persoanele care nu pot participa astazi la concert vor primi informatii in cursul saptamanii viitoare despre recuperarea contravalorii biletelor. Va rugam sa ne instiintati la office@bilete.ro despre decizia Dvs.

Va multumim pentru intelegere

Echipa Bilete.ro

Directia 5 face "Cel mai frumos cadou" muzical la concertul din 8 Martie 2021 de la Restaurant ONE CLUB EVENTS

8 martie 2021, ora 19:00
Open Doors : ora 18.00

Muzica este cel mai frumos cadou, iar Directia 5 te invita pe 8 martie 2021,ora 19:00, la Restaurant ONE CLUB EVENTS, cu numeroase piese cunoscute,in interpretari clasice sau variante reorchestrate.

Spectacolul "Cel mai frumos cadou" va fi unul memorabil, in care ne bucuram sa celebram FEMEIA alaturi de una dintre cele mai cunoscute si indragite trupe romanesti cu o istorie de 3 decenii, care te aşteaptă cu “O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu," "Iţi mulţumesc", "Am nevoie de tine" şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Vino la Restaurant ONE CLUB EVENTS sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile de lumini explozive si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live in cea mai grandioasa locatie din Bucuresti.

Restaurant ONE Club Events Bucuresti se afla in Complex Studentesc Regie- Splaiul Independentei nr 290 Sector 6, Bucuresti.

Tel 0764 118 347 / 0727 505 212

***Info Covid 19 :

Masca de protectie este obligatorie pana va asezati la locul rezervat.

Mesele pot fi de 2, 3, 4, 5 sau maxim 6 persoane

Biletele au urmatoarele preturi:

-VIP : 120 lei

- Acces general - 90 lei cu loc la masa in sala pastrand distantarea legala

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 125 de lei, cu loc la masa in fata scenei
- Acces General: 100 de lei, cu loc la masa in sala

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.