Bilete la Dezbatere pe tema drepturilor de autor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 dec 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Teatrelli și platforma Formare Culturală organizează o dezbatere pe tema drepturilor de autor: de la contracte până la drepturi și obligații, de la organisme de gestionare a drepturilor de autor și conexe la uniuni de creație.

Drepturile de autor sunt un subiect greoi pentru cei din afara sectorului cultural și creativ, neclar pentru artiști și problematic pentru operatorii culturali și antreprenorii creativi.

Vă invităm în „câmpul de producție” care folosește legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, în care ne regăsim, artiști și asociații non-profit - fie ele uniuni de creație, organisme de gestiune colectivă a drepturilor de autor ori asociații neguvernamentale și fundații, start-up-uri creative, birouri de arhitectură, galerii de artă, buticuri de creație sau alte entități antreprenoriale din zona industriilor culturale și creative.

Dezbaterea va fi transmisă live și pe contul Youtube al Modernism.ro, partenerul media al evenimentului.

Vor participa: Corina Cojocaru – Polacsek, avocat specializat pe drepturi de autor și Doru Adrian Păunescu, director general ORDA - Oficiul Român pentru Drepturile de Autor / Irina Lucan Arjoca, director general adjunct. Discuția va fi moderată de Oana Nasui, manager cultural și co-fondator Formare Culturală.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în baza unei rezervări online pe bilete.ro și la casa de bilete Teatrelli. Rezervarea își pierde valabilitatea cu 30 de minute înainte de ora de începere a evenimentului.

Organizatori: Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Formare culturală

Partener media: Modernism.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.