Bilete la De la Idee la Implementare

Data si locatia

27 ian-24 mar

ora 19:00

De la Idee la Implementare - 27 ian

Online, Video Conferinta

Bilete   

de la 978,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Sunt multe persoane care au idei de afaceri extraordinare, insa le este extrem de dificil sa se decida de unde sa inceapa. Daca nu urmeaza pasii corespunzatori, afacerea lor se dovedeste a fi un esec. Multi oameni cred ca doar cu cateva reclame publicitare vor obtine o afacere uriasa. Altii descopera ca, de fapt, clientii sunt putini si neinteresati atunci cand este vorba de o afacere pe Internet.

Daca ti s-a aratat un vis, o idee, nu o lua imediat de buna. Nu ORICE idee e geniala. De fapt, 99% dintre ele nu sunt nici noi, nici geniale. Și nici nu trebuie sa fie, ele trebuie doar sa fie functionale ca business.

O mare greseala pe care o fac cei care vor sa se lanseze in antreprenoriat este sa creada orbeste in ideea lor. Lasa loc prudenței in aceeasi masura in care lasi loc increderii. Si cum faci asta? Validezi ideea spunand-o tuturor. Da, tuturor.

Nu te teme ca iti va fi copiata, ca nu e asa de simplu sa infiintezi o cafenea, ferma bio, serviciu de curierat sau ce mai vrei tu. De la idee la implementarea ei sunt multi, multi pasi si nu oricine este dispus sa ii faca.

Ai o idee si te gandesti sa o pui in aplicare? Esti si entuziasmat si un pic speriat de ceea ce urmeaza si ai vrea sa pleci la drum cu succes. Acest curs te va ajuta sa-ti validezi ideea si sa pornesti cu dreptul. Sau poate ai pornit deja, insa simti ca se poate mai mult? Gasesti aici idei si instrumente care te pot ajuta.

Ce iti propunem?
Te invitam intr-o calatorie de 8 saptamani alaturi de noi in care te ajutam sa parcurgi drumul de la idee la implementare intr-un curs aplicat in care vom trece atat prin teoria care iti va aduce succesul, dar mai important prin pasii pe care trebuie sa ii faci. Vom detalia fiecare concept si il vom transforma in teme pe care le vei putea aplica imediat in business-ul tau.

Cursul dureaza 8 saptamani si este impartit in 8 sesiuni individuale. Fiind un curs online, ne vom intalni LIVE o data pe saptamana, intr-un Webinar care va avea loc pe platforma ZOOM

Vei putea urmari Webinarul din orice loc doresti, iar daca nu vei putea participa LIVE la fiecare sesiune in parte, vei putea urmari inregistrarea ca sa nu ratezi nimic.

Vom discuta toate temele in grupul privat pe Facebook. Vei avea parte de sfaturi, ghidare si feedback pe tot parcursul celor 8 saptamani.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.