Bilete la Daca poti visa, poti realiza

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Când? 14 aprilie, orele 11:00
Unde? LumiLand - Teatru pentru copii
Durată: 35 min
Vârstă recomandată: 3 ani +

Dacǎ poți visa, poți realiza
Zizica, Piti și Lala, primesc o lecție despre încrederea în sine și puterea gândurilor pozitive.
Lala, o pisicuță cu visul de a deveni o balerină, se simte descurajată după ce cade pe scenă în timpul unui concurs de talente și este luată în râs de alte pisicuțe.
Cu ajutorul lui Piti și Zizica, ea învață să-și depășească frica și îndoiala, descoperind puterea gândurilor pozitive și a iubirii de sine.
În cele din urmă, Lala prinde încredere și decide să continue să urmeze visul ei de a deveni o balerină, pregătindu-se pentru a participa la Carnavalul Culorilor.
Personajele principale trec printr-un proces de învățare și transformare, învățând că încrederea în sine și gândurile pozitive pot face orice vis să devină realitate.
Lecția este susținută de interacțiuni amuzante și momente emoționante între personaje, iar povestea se încheie cu o notă optimistă, în timp ce Lala se pregătește pentru viitoarea sa performanță la Carnavalul Culorilor.
Distracția continuă cu Petrecerea Prietenilor LumiLunzi!
Cei mici se vor distra într-un cadru plin de voie-bună, dans, jocuri dinamice și amuzante, baloane modelabile și face-painting.
Detalii si bilete la email contact.lumiland@gmail.com sau la telefon 0748 831 687.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.