Bilete la Cursuri de dezvoltare personală prin TEATRU pentru copii 4-14 ani

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 mar 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Curs de dezvoltare personală prin TEATRU pentru copii de 3/4 ani

Trei ani! Vârsta fantastică a copilașului tău, în care tot ce descoperă este magic, tot ceea ce vede este fascinant, tot ceea ce spune este uimitor, tot ceea ce face este într-un prezent continuu și tot ceea ce vrea este urmat de „acum”.

Noi, cei de la Teatrul de Artă București, am răspuns cu drag și entuziasm solicitărilor voastre și iată că am creat o grupă dedicată copiilor de 3/4 ani!

Întâlnirile au loc la sediul Școlii Teatrul de Artă București (Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3).
Costul este 250 lei/luna de curs.

3/4 ani! Special creată pentru copiii de această vârstă, cu un profesor selectat cu mare grijă, specialist în pedagogie teatrală, GRUPA PENTRU COPII 3/4 ANI deschide porțile unui univers fascinant: jocul cu păpuși, jocuri de rol, inventare de personaje fantastice sau intrarea în pielea personajelor deja cunoscute.

Curs de dezvoltare personală prin TEATRU pentru copii de 4-7 ani si 8-14 ani | Online și Offline

Cursul nostru are rolul de a dezvolta abilități senzoriale și artistice, precum și de a îmbunătăți stima de sine și inteligența emoțională, datorită interacțiunii cu ceilalți participanți.

Opțiunile de program sunt atât în weekend cât și în timpul săptămânii.

Alături de profesor, copiii vor participa la exerciții de dicție, motricitate și coordonarea mișcării, lucru în echipă și jocuri de rol și exprimare prin intermediul păpușilor.
Întâlnirile au loc la sediul Școlii Teatrul de Artă București (Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3) si in OTOPENI, BRASOV, PLOIESTI.
Costul este 250 lei/luna de curs.

Programul TEATRU LA TINE ÎN CLASĂ

Știm că traficul descurajează, de cele mai multe ori, participarea la activități creative, drept urmare ne-am propus ca 2023 să fie anul în care venim tot mai aproape de voi!

Ne dorim să ajungem în cât mai multe locații partenere cu ateliere de teatru și dezvoltare emoțională cu copii. În acest moment, suntem prezenți în grădinițe din București, Otopeni, Brașov și Ploiești.

Copilăria!
Etapa fantastică a copilului, în care tot ce descoperă este magic, tot ceea ce vede este fascinant, tot ceea ce spune este uimitor, tot ceea ce face este într-un prezent continuu și tot ceea ce vrea este urmat de “acum”.
Nespus de frumoasă.
Și definitorie pentru dezvoltarea ulterioară a copilului.
Noi, cei de la Școala Teatrul de Artă București, am răspuns cu drag și entuziasm solicitărilor voastre și, iată am pornit atelierele de teatru în grădinițe, școli și after-school-uri.
Special create pentru copii, împărțiți pe grupe de vârstă, cu un profesor selectat cu mare grijă, specialist în pedagogie teatrală, cursurile noastre de teatru deschid porțile unui univers fascinant.
Programul se desfășoară în propria noastră locație sau ne deplasăm în locația dumneavoastră.
Grupe de minimum 10 copii.
Pentru oferta personalizată, scrie-ne.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.