Bilete la Cursuri de dezvoltare personala prin TEATRU pentru adulti

Alege evenimentul

01 mar-31 dec
Curs de dezvoltare personală prin TEATRU pentru adulți - 01 mar

Bucuresti, Scoala Teatrul de Arta Bucuresti

Bilete   

de la 400,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
01 mar-31 dec
Curs de TEATRU și IMPROVIZAȚIE pentru adulți – înscrieri deschise pentru o nouă grupă - 01 mar

Bucuresti, Scoala Teatrul de Arta Bucuresti

Bilete   

de la 400,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Curs de dezvoltare personală prin TEATRU pentru adulți

Ne propunem să-ți întâlnim dorința de a-ți cunoaște potențialul și de a-ți depăși limitele, nevoia de libertate și de joc într-un mediu prietenos, totul ghidat de profesioniști cu experiență și drag de lucru cu oamenii.

Ce înseamnă cursul de teatru pentru ADULȚI, la Școala Teatrul de Artă București # Online și Offline?

Înseamnă experiență nouă și lucrul în echipă. Înseamnă exprimarea sentimentelor, fără bariere, și ascultare activă. Înseamnă a trăi în prezent fiecare moment. Înseamnă prieteni noi și reevaluarea propriei persoane.

Întâlnirile au loc la sediul Școlii Teatrul de Artă București (Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3).
Costul este 400 lei/luna de curs.

Curs de TEATRU și IMPROVIZAȚIE pentru adulți – înscrieri deschise pentru o nouă grupă

Nu există limită de vârstă pentru a descoperi cine ești și ce resurse interioare ai acolo, ascunse în tine, și neieșite la suprafață din cauza listei de priorități de zi cu zi. Cursul se adresează celor care își doresc să iasă din zona de confort și să își exploreze spontaneitatea și creativitatea.
Avem fiecare resursele necesare pentru a fi actori de succes în propriul „film”. Ceea ce ne trebuie este doar impulsul de a ajunge la ele. De a ne auto-descoperi și cultiva.
Întâlnirile au loc la sediul Școlii Teatrul de Artă București (Piața Valter Mărăcineanu nr. 1-3).
Costul este 400 lei/luna de curs.

Ce facem la cursurile pentru adulți?

Modulul 1. Pre-play
Te ajutăm să descoperi actorul dezinvolt din tine și să te armonizezi cu colegii de trupă.
Ne jucăm. Jocuri de actorie de grup, care au darul de a omogeniza trupa și de a ajuta participanții să coopereze și să lucreze împreună. Pentru că spectacolul de teatru de pe scenă este o construcție la care fiecare pune câte o cărămidă, cu toată priceperea și instinctul. Apoi facem primii pași în abordarea textului dramatic: prima replică scrisă, studierea contextului și importanța acestuia, prima lectură a unui text.

Modulul 2. Play
Te ajutăm să-ți construiești rolul și să construiești spectacolul, cu colegii de trupă.
Alegem un text dramatic (o piesă de teatru), în funcție de numărul de membri ai trupei (doamne și domni) și de emploi-ul (rolul potrivit) fiecăruia. Piesa de teatru este aleasă din dramaturgia românească sau universală, iar tu și colegii de trupă lucrați în regim profesionist la construirea unui spectacol (de la învățarea rolului, până la repetițiile tehnice – costume, recuzită, sunet, lumini) în sala de teatru. Finalitatea cursului va fi un spectacol de teatru pe scena Teatrului de Artă București.

Ce câștigi?
Dezvoltarea spiritului de echipă și a solidarității în scenă; dezvoltarea abilităților de concesie și cooperare; dezvoltarea atenției distributive, a imaginației și creativității; dezvoltarea capacității de concentrare și a vitezei de reacție la stimuli, în scenă. Studiul unui rol dramatic te ajută la flexibilizarea gândirii, la dezvoltarea abilității de a privi idei și concepte dintr-o altă perspectivă decât cea personală, la dezvoltarea capacității ludice, a disponibilității de a reda, de a reprezenta o realitate diferită decât cea personală, imediată. Totodată, îți dezvoltă considerabil capacitatea de a vorbi în public, de a prezenta un rol în fața unei audiențe.
Școala Teatrul de Artă colaborează cu mai multe agentii importante de casting iar cursanții noștri au fost selectați pentru roluri in filme, seriale și reclame.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.