Bilete la Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal

Data si locatia

12 oct-23 nov
Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal oct

Online, Video Conferinta

Bilete   

de la 678,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Pentru a clarifica ceea ce te face unic, pentru a te promova mai eficient si pentru a iesi in evidenta in reteaua ta profesionala, inscrie-te la cursul "Construieste, Creste si Scaleaza Brandul tau Personal". In cadrul lui vei invata tehnicile "secrete" pe care le-am impartasit clientilor mei privati pentru a-i ajuta sa iasa in evidenta, sa construiasca o personalitate mai puternica a brandului lor personal si sa il scaleze.
La finalul celor 7 saptamani de curs:
 Vei cunoaste din ce elemente este format brandul personal si cum sa il comunici
 Vei contura avatarul tau de client si pozitionarea brandului tau in piata
 Vei contura arhitectura brandului tau personal
 Vei invata care sunt canalele de comunicare online si offline pe care le ai la dispozitie pentru a comunica despre tine
 Vei invata sa faci o campanie de ads-uri in Facebook utilizand Business Manager
 Vei descoperi ce fel de postari poti crea pentru Facebook, Instagram si LinkedIn
 Vei invata ce elemente trebuie sa contina un site/ landing page ca sa vanda
 Vei pleca cu un plan clar pentru urmatoarele luni cu ce ai de facut pentru a avansa
 Vei reusi sa-ti gestionezi mult mai bine teama de expunere

Cursul va incepe in data de 02 martie si se va desfasura pe platforma ZOOM in fiecare zi de Marti in intervalul orar 19.00-21.00 timp de 7 saptamani. Vei avea acces la inregistrari in cazul in care nu poti participa LIVE.

Cost Participare la cursul online : 678 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.