Bilete la Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal

Data si locatia

12 ian-02 mar

ora 20:00

Construieste, Creste si Scaleaza Brandul Personal ian

Online, Video Conferinta

Bilete   

de la 579,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Adori Crăciunul, dar te îngrozește gândul la cadourile pe care le ai de cumpărat?
Pandemia ți-a afectat bugetul și nu știi cum să faci să-i bucuri pe toți cei dragi fără să renunți la tine? Oscilezi între a cumpăra ceva simbolic, dar inutil, și ceva folositor ce nu știi dacă nimerești?

Iată o problemă cu care ne confruntăm mulți în această perioadă a anului când nu putem lăsa sărbătorile să treacă neobservate!
Și totuși, deși cumpărarea cadourilor de Crăciun dă dureri de cap și e deseori o loterie, alegerea perfectă există. Trebuie doar să îți cântărești atent opțiunile.
Imaginează-ți cum ar fi să împuști mai mulți iepuri dintr-odată! Cum ar fi dacă ai găsi un cadou foarte util care să schimbe în bine viața unei persoane dragi, oferindu-ți totodată și ție calea către independența financiară și profesională la care unii nici nu îndrăznesc să viseze? Cu un astfel de cadou te-ai recompensa în primul rând pe tine, apoi ai face un cadou pe viață cuiva la care ții cu adevărat.
Permite-mi să îți propun eu un asemenea cadou!
Este vorba despre un pachet cu noul meu curs de construire a unui Brand Personal. Prin acest curs, te voi ajuta să îți construiești un nou viitor făcând ceea ce îți place, dar te voi învăța și cum să faci ca să lucrezi doar atunci când și cu cine vrei tu.
Concret, după parcurgerea noului meu curs, vei ști cum ...
- să îți definești și să îți clarifici brand-ul tău personal.
- să îți faci Propoziția Unică de Vânzare.
- să comunici în social media.
- să îți faci o campanie în social media.
- să îți faci un plan concret de promovare pentru următoarele luni.

Dar asta nu e tot! Cumperi cursul pentru tine, dar îl faci cadou și unei persoane dragi care va participa la sesiuni împreună cu tine. Un cadou excelent de Crăciun, dar și un punct important de pe lista Rezoluțiilor pentru Anul Nou.
Prima grupă din 2021 va începe cursurile de Brand Personal marți, 12 ianuarie, dar înscrierile sunt deschise până în 22 Decembrie 2020! Cursul are durata de 7 săptămâni
De ce să cumperi fleacuri fără sens, când poți face cu adevărat diferența? Vă veți dezvolta împreună și veți porni la drum cu un mindset complet nou, așa cum se cuvine la început de an.

Ce iti propun eu?
Te invit intr-o calatorie de 7 saptamani alaturi de mine in care sa lucram impreuna si sa conturezi si comunici propriul brand! Te voi invata sa iti definesti brand-ul personal, ce sa comunici si ce fel de canale poti folosi pentru a-l creste.

Pentru a clarifica ceea ce te face unic, pentru a te promova mai eficient si pentru a iesi in evidenta in reteaua ta profesionala, inscrie-te la cursul "Construieste, Creste si Scaleaza Brandul tau Personal". In cadrul lui vei invata tehnicile "secrete" pe care le-am impartasit clientilor mei privati pentru a-i ajuta sa iasa in evidenta, sa construiasca o personalitate mai puternica a brandului lor personal si sa il scaleze.

Cursul dureaza 7 saptamani si este impartit in 7 sesiuni individuale. Fiind un curs online, ne vom intalni LIVE o data pe saptamana, intr-un Webinar care va avea loc pe un grup privat de Facebook.

Vei putea urmari Webinarul din orice loc doresti, iar daca nu vei putea participa LIVE la fiecare sesiune in parte, vei putea urmari inregistrarea ca sa nu ratezi nimic.

Vom discuta toate temele in grupul privat pe Facebook. Vei avea parte de sfaturi, ghidare si feedback pe tot parcursul celor 7 saptamani.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.