Bilete la Concert simfonic - Filarmonica Arad

Data si locatia

15 iun

ora 19:00

Concert simfonic - Filarmonica

Arad, Filarmonica Arad

Bilete   

de la 22,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Joi 15 iunie 2023 ora 19.00
Sala Palatului Cultural

Concert simfonic

Dirijor: Vlad Vizireanu

Solist: Remus Azoiței

Program
Piotr Ilici Ceaikovski Concertul în re major pentru vioară și orchestră op. 35

Modest Mussorgski/Maurice Ravel Tablouri dintr-o expoziție

A trebuit să învingă prejudecățile timpului pentru a pătrunde în repertoriul numelor mari ale violonisticii mondiale, iar astăzi este o partitură venerată în toate colțurile lumii. „Concertul în re major pentru vioară și orchestră op.35” de Piotr Ilici Ceaikovski revine pe scena Filarmonicii, într-unul dintre cele mai așteptate evenimente din 2023, în seara pe care am rezervat-o violonistului Remus Azoitei și dirijorului Vlad Vizireanu, un tandem de zile mari, într-un ultim concert de configurație clasică al lunii iunie.

Linii catifelate, sonorități hipnotice, discursuri sublime, precum și o lume orchestrală de o bogăție egală cu aceea a simfoniilor, argumentează splendidul „Concert în re major” al lui Ceaikovski, o partitură pe care o asociem din nou fantasticelor „Tablouri dintr-o expoziție” de Modest Musorgski, în orchestrația lui Maurice Ravel.

Inspirația și imaginația sunt atributele principale ale acestor două capodopere, pe care orchestra simfonică a Filarmonicii, alături de invitații săi extraordinari, vi le propun în versiuni cu adevărat electrizante, în seara de joi, 15 iunie 2023, la ora 19.00!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.