Bilete la Deschiderea Stagiunii - Filarmonica Arad

Data si locatia

06 oct

ora 19:00

Deschiderea Stagiunii 2022-2023 - Filarmonica

Arad, Filarmonica Arad

Bilete   

de la 22,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Joi 6 octombrie 2022 ora 19.00

Deschiderea stagiunii 2022 – 2023

Sala Palatului Cultural

Ludwig van Beethoven Simfonia a IX-a în re minor op.125

Dirijor: Gheorghe Costin

Soliști:
Narcisa Brumar soprană, Mihaela Ișpan mezzosoprană, Cristian Mogoșan tenor, Cristian Hodrea bas

Dirijorul corului: Robert Daniel Rădoiaș

O cunoaștem și o venerăm, fiind un simbol cultural de o importanță de neegalat. Radicală pentru epoca sa, cântată în premieră la Viena, la data de 7 mai 1824, fixată ulterior în repertoriul standard de Richard Wagner, la inaugurarea din 1876 a Festivalului de la Bayreuth, Simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven este partitura pregătită pentru cel mai așteptat eveniment al toamnei, deschiderea stagiunii 2022-2023.

La Filarmonică dăm startul unei entuziasmante serii de concerte de muzică clasică, ancorându-ne în repertoriile de tradiție, iar cea de a noua simfonie beethoveniană este expresia perfectă a emoțiilor acestui început. Orchestra simfonică și corul academic, maestrul Gheorghe Costin și dirijorul corului academic, Robert Daniel Rădoiaș, vă invită, în seara de joi, 6 octombrie 2022, la ora 19.00, la o mult așteptată „Odă a bucuriei”, o partitură cu destin universal, în care fiecare generație și fiecare cultură se regăsește și își oglindește năzuințele.

Suntem pregătiți, așadar, pentru una dintre cele mai promițătoare întâlniri ale lunii octombrie, în care ne vor fi alături soprana Narcisa Brumar, mezzosoprana Mihaela Ișpan, tenorul Cristian Mogoșan și basul Cristian Hodrea – soliști ai Operelor Naționale din București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Dragi melomani, ne imaginăm cu toții o stagiune pentru plăcerea dumneavoastră, iar pentru aceasta, sperăm să veniți, să ne ascultați și mai presus de toate, să vă bucurați!
Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.