Bilete la Concert Gabriel Zucker (NY) & Attila Gyárfás (HU)

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 iul 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

RO: Attila Gyárfás (tobe) și Gabriel Zucker (pian, sintetizator, voce) fac muzică împreună de când s-au cunoscut în 2017 la New York. Duo-ul lor infuzează libertate sonoră și ritmică în compoziții complexe, maximaliste, cu un amestec unic de peisaje sonore contemplative, ritmuri virtuozice agresive și influențele cântărețui-compozitorului.

Discul lor de debut Cities and Deserts a fost lansat în 2022 la Hunnia Records. Avant Music News l-a descris ca fiind „un efort neobișnuit, avangardist și tehnic, în același timp provocând emoțiile... Două degete în sus și este foarte recomandat”. Cities and Deserts a fost votat printre primele discuri de jazz maghiare din 2022 în sondajul cititorilor Jazz.Hu.

Duo-ul a cântat în ultimii ani în șase țări din întreaga lume.

Taxa de intrare: 30 RON adulți

10 RON copiii sub 18 ani

Intrare gratuită pentru copiii sub 2 ani

HU: Gyárfás Attila (dob) és Gabriel Zucker (zongora, szintetizátor, hang) 2017-es New York-i megismerkedésük óta zenélnek együtt. Duójuk a hangi és ritmikai szabadságot ötvözi bonyolult, maximalista kompozíciókba, a kontemplatív hangzásvilág, az agresszív virtuóz ritmusok és az énekes-dalszerző hatások egyedülálló keverékével.

Cities and Deserts című debütáló lemezük 2022-ben jelent meg a Hunnia Records-nál. Az Avant Music News úgy jellemezte, mint „egy erőfeszítés, amely szokatlan, avantgárd és technikás, miközben provokálja az érzelmeket... Két hüvelykujj, és erősen ajánlott.” A Városok és sivatagok 2022 legjobb magyar jazz rekordjai közé került be a Jazz.Hu olvasói szavazásai alapján.

A duó az elmúlt években a világ hat országában lépett fel.

Belépődíj: 30 RON felnőtteknek

10 RON a 18 év alatti gyermekeknek

A 2 éven aluli gyerekeknek ingyenes a belépés

EN: Attila Gyárfás (drums) and Gabriel Zucker (piano, synth, voice) have been making music since they met in 2017 in New York. Their duo infuses sonic and rhythmic freedom into complex, maximalist compositions, with a unique blend of contemplative soundscapes, aggressive virtuosic rhythms, and singer-songwriter influences.

Their debut record Cities and Deserts was released in 2022 on Hunnia Records. Avant Music News described it as “an effort that is offbeat, avant-garde, and technical, while still pulling at the emotions...Two thumbs up and highly recommended.” Cities and Deserts was voted among the top Hungarian jazz records of 2022 in the Jazz.Hu readers poll.

The duo has performed in recent years in six countries around the world.
Entrance fee: 30 RON adults

10 RON children under 18

Free entry for children under 2

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.