Bilete la Concert extraordinar Andrei Ionita si Naoko Sonoda

Data si locatia

26 mai

ora 19:00

REPROGRAMAT pe 26 mai 2020

Cluj-Napoca, Auditorium Maximum

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Stimati Clienti,

Va informam ca spectacolul "Concert extraordinar Andrei Ionita si Naoko Sonoda" din motive de preventie, siguranța și la recomandarea autorităților, evenimentul a fost reprogramat pentru data de 26 mai.

Biletele deja achizitionate raman valabile pentru spectacolul Reprogramat.

Pentru clientii ce nu pot ajunge sau nu doresc sa participe la spectacol in data reprogramata, mai jos va oferim modalitatea de returnare a contravalorii banilor astfel:

Daca ati achizitionat bilete prin modalitatea de plata si livrare E-bilet, va rugam sa completati formularul de retur atasat la prezentul e-mail, sa il transmiteti completat corect si complet la adresa de e-mail info@bilete.ro . Comanda va fi procesata in decursul acestor saptamani, urmand sa primiti contravaloarea biletelor (fara taxele de procesare - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ), incepand cu data de 18 martie 2020 in termen de 30 zile lucratoare in contul pe care l-ati scris in formularul de retur. In cazul in care, in formularul de retunare al biletelor, intr-o solicitare de rambursare, seriile fiscale inscrise, au fost trimise deja intr-o solicitare anterioara, cererea ulterioara de returnare nu va fi luata in considerare.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat,procesare sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face trimitand biletele achizitionate impreuna cu formularul de returnare atasat, completat corect si complet prin curier/posta (pe cheltuiala proprie a Clientului cumpărător) la sediul Bilete.ro (Str. Ion Neculce nr. 14, Bucuresti, Sector 1). Formularele de retur vor fi procesate incepand cu data de 18 martie 2020 si in termen de 30 zile lucratoare de la aceasta data urmand sa primiti contravaloarea biletelor (fara taxele de procesare - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) in contul indicat in formularul de retur.
Va multumim pentru intelegere!

O zi buna,
Echipa Bilete.ro

Concert extraordinar: Andrei Ioniță și Naoko Sonoda revin la Cluj
Unul dintre cei mai apreciați muzicieni români din întreaga lume, excepționalul violoncelist Andrei Ioniță revine la Cluj cu un recital cameral extraordinar. Evenimentul va avea loc duminică, 22 martie 2020, de la ora 19, în Auditorium Maximum (Casa Universitarilor) și va include lucrări de Beethoven, Schubert și Șostakovici.
Descris de publicația The Times drept „unul dintre cei mai captivanți violonceliști care s-au afirmat în ultimul deceniu”, Andrei Ioniță a câștigat premiul I la Concursul Internațional Ceaikovski în 2015 și premii la competițiile ARD, Emanuel Feuermann și Aram Khachaturian. În 2016 a fost desemnat „BBC New Generation Artist” pentru perioada 2016-2018, iar în stagiunea 2019-2020 este artist-in-residence al Symphoniker Hamburg.
În ultima perioadă, Andrei Ioniță a interpretat concerte alături de mari orchestre din întreaga lume, sub bagheta unor dirijori celebri: Münchner Philharmoniker (Valeriy Gergiev), Orchestre Symphonique de Montréal (Kent Nagano), BBC Philharmonic (Omer Meir Wellber și John Storgårds), Danish National Symphony (Christian Kluxen), Royal Scottish National Orchestra (Karl-Heinz Steffens), San Diego Symphony (Case Scaglione) sau BBC National Orchestra of Wales (Ainārs Rubiķis). A susținut recitaluri la Carnegie Hall, Konzerthaus Berlin, Elbphilharmonie și Zürich Tonhalle, dar și în cadrul unor festivaluri precum cel din Verbier sau Festivalul Martha Argerich din Hamburg.
Născut în 1994 la București, Andrei a început studiul pianului la vârsta de cinci ani și a primit prima lecție de violoncel trei ani mai târziu. A studiat la clasa profesoarei Ani-Marie Paladi la Școala de Muzică „Iosif Sava” din București, iar în prezent studiază sub îndrumarea profesorului Jens Peter Maintz la Universität der Künste, Berlin.
Pianista de origine japoneză Naoko Sonoda este laureată a multiple competiții internaționale de pian și de muzică de cameră, printre care cele din Argento și Trieste (Italia), Lodz Competition (Polonia). Invitațiile de a cânta în calitate de solistă, dar și ca membru în diferite ansambluri camerale au purtat-o pe Naoko Sonoda prin Europa și Asia la festivaluri precum Schleswig-Holstein Festival și Festspiele Mecklenburg-Vorpommern. Printre partenerii de muzică de cameră cu care a colaborat îi amintim pe Kolja Blacher, Hartmut Rohde, Danjulo Ishizaka, Mark Gothoni, Jens Peter Maintz și Andrei Ioniță. A cântat alături de renumite orchestre precum Deutsches Symphonie-Orchester Berlin și a fost aplaudată pe scenele celebrelor Berliner Philharmonie, Mariinsky Theater și Wigmore Hall London. Naoko Sonoda este foarte apreciată în calitate de pianist-acompaniator. În această ipostază a fost răsplatită cu numeroase premii la competițiile International Music Competition Markneukirchen (2013), Lutosławski International Competition din Varșovia (2015) și International Tchaikovski Competition (2015). După absolvirea Universității de Arte din Berlin, a obţinut postul de pianist-acompaniator la aceeași prestigioasă instituție, totodată colaborând și cu Hochschule für Musik Hanns-Eisler Berlin și Franz Liszt Musikhochschule din Weimar. În stagiunea 2017-2018 și-a făcut debutul ca pianist colaborator la prestigioasa Carnegie Hall din New York. Viitoarele ei proiecte includ recitaluri în Barcelona, Paris, Tokyo și România.
---
Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.