Bilete la Ce este un Model de Business?

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 feb 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

TE INVIT ÎNTR-O CĂLĂTORIE DE 11 SĂPTĂMÂNI ÎN CARE, LUCRÂND ÎMPREUNĂ, SĂ REALIZĂM PRIMUL TĂU MODEL DE BUSINESS!
Rezultatul: Multiplicarea veniturilor cu o eficientizare a operațiunilor companiei. Îți împlinești visul personal și obții profitul scontat!

În loc să începi planurile de creştere de la performanţa ta de anul trecut, o abordare mult mai puternică este să știi ce ai, să știi ce schimbi, să știi unde vrei să ajungi pentru a ști ce rezultate măsori în piața în care activezi.

Desigur, când înveţi să îţi concentrezi toate eforturile doar pe acele zone care îţi cresc sistematic încasările și îți scad dramatic cheltuielile, când începi să optimizezi ce faci deja şi să câştigi în câteva luni cât nu ai reușit într-un an, atunci începi să simți ce înseamnă să fii antreprenor cu adevărat.

Şi e foarte important să reții:

NU E DESPRE a lucra de 10 ori mai mult pentru asta!

E DESPRE a lucra mult mai inteligent și a pune în practică acele acţiuni care prima dată îţi stabilizează afacerea ‒ şi apoi o cresc sustenabil și previzibil.

Întrebarea este: cum ajungi la aceste sisteme şi strategii care îţi pot creşte afacerea atât de mult?

În acest curs:

Îți voi explica clar cum să utilizezi tabloul modelului de business;
Îți voi arăta cum să aplici acest instrument și să îți începi propriul model de business chiar astăzi;
Te voi ghida cum să interacționezi cu un conținut vizual colorat în locul paragrafelor cu text;
Îți voi oferi exemple reale și variate de modele de business pentru a-ți aprofunda cunoștințele;
Îți vei testa cunoștințele cu teste scurte și provocări distractive;
Vei răspunde la întrebări și vei posta teme pe grupul de Facebook privat, creat special pentru acest curs, unde vei interacționa cu colegii și vei primi feedback constructiv;
Vei avea acces la diverse resurse și instrucțiuni pe care le vei putea descărca și folosi în definirea propriului model de business.

Sunt Alina Striinu, antreprenor de peste 15 ani și conduc un grup de business, iar anul acesta una din societățile grupului a fost declarată în “Top 10 firme de expertiză contabilă și consultanță în afaceri din județul Ilfov”.
Echipa mea este formată din 12 specialiști în expertiză contabilă, consultanță fiscală, resurse umane, consultanță financiară, consultanță juridică, consultanță de business.
Am lucrat cu peste 5.000 de antreprenori din diverse industrii.
Am lansat programul de educație antreprenorială "rezist să fiu ANTREPRENOR?!", la care au participat peste 350 antreprenori, freelenceri, manageri, dintre care 124 au finalizat cursurile intensive personalizate și integrate (OM - AFACERE - REZULTATE).
Cu ajutorul modelului de business și a altor instrumente derivate am oferit suport unui număr de 87 de antreprenori pentru a-și redresa business-ul și evita falimentul.

Cost Participare la cursul online : 1297 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.