Brehne Festival

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 04 aug 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Copacul Vieții asigură suflul vital, susținând viața în sine și natura spirituală a aerului: inspirația! Să ne lăsăm inspirați de viață, natură și artă, reunindu-ne în Pădurea Magică din inima Carpaților! Natura își trimite chemarea spre a ne uni din nou în ajun de lună plină pentru a împărtăși bucurie!

Ne va adăposti timp de 3 zile, la fel ca și anul trecut, pădurea vrăjită din Poiana mică Brașov, unde vor avea loc armonioase frecvențe muzicale - ne vom conecta toți la un limbaj universal: Muzica! Timp de 3 zile dansăm printre copaci pe muzică electronică și ne bucurăm să respirăm aerul curat la healing în călătoria noastră de vindecare personală, vom participa la ateliere de yoga și meditație ghidată, vom învăța de unde izvorăște pasiunea pentru artă în cadrul atelierelor de live painting de la galeria de artă, ne vom delecta cu instalații artistice, video mapping și cinema în aer liber.

instrumental music ➳ electronic stage ➳ video mapping ➳ healing ➳ yoga ➳ art gallery ➳ trippy cinema ➳ food boutique ➳ workshops ➳ camping

Data 4-6 august de la ora 14:00, locatie Poiana Mica, Brasov

Distribuie aceasta pagina