Bilete la Boros Misi și Orchestra de Cameră Ciuc

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 mai 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Boros Misi și Orchestra de Cameră Ciuc

Duminică, 29 mai 2022, ora 18.00 / Csíki Mozi

Orchestra de Cameră Ciuc întâmpină Zilele Județului Harghita cu o seară de Mozart! Cu această ocazie, orchestra a invitat-o pe una dintre cele mai angajate tinere pianiste ale momentului, Misi Boros din Budapesta. Artistul este deja cunoscut publicului din Ciuc prin turneele echipei Virtuózok, dar este pentru prima dată când va susține un concert solo în orașul nostru. Dirijorul concertului va fi Gábor Horváth din Budapesta, care este deja bine cunoscut publicului din Ciuc.

Misi Boros, care are legături de familie în Csíkszentmiklós, va interpreta ultimul concert pentru pian în si bemol major de Wolfgang Amadeus Mozart. Aceasta va fi introdusă de uvertura operei Lucio Silla, scrisă de Mozart la 16 ani. Cea de-a treia piesă a serii va fi așa-numita "Simfonie din Praga", compusă în 1786.

Concertul este susținut de Consiliul Județean Harghita, Centrul Cultural Județean Harghita și Primăria Municipiului Miercurea Ciuc.

Biletele pentru spectacol costă 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii și pensionari și pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro sau de la casa de bilete a cinematografului din Miercurea Ciuc.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.