Bilete la Bairam Balcanic - Sa iubesti doua femei, sa nu stii pe care-o vrei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 apr 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Bairam Balcanic te invita pe 1 aprilie, ora 22.00, intr-o locatie de lux, Aristocrat Events Hall pentru a da startul la distractie in stil balcanic.
Nu te-ai decis cu cine sa vii ? Sa fie mama la copiii sau pofta inimii? Nu conteaza, La Bairam Balcanic e loc pentru toata lumea. Asa ca faceti gasca mare si sa creem impreuna amintiri de neuitat pe ritmul pieselor tale preferate.
Evenimentul va imbina muzica de club, cu manelele inimilor voastre si cu muzica disco a anilor 2000. Vino sa rupem impreuna ringul de dans pe ritmuri balcanice precum vreau sa beau cu fratii mei, Bine ai venit in Balcani, Sa iubesti 2 femei, chef de chef, e necesar, lasa-ma papa la mare si multe altele.
Te asteapta o noapte de neuitat, asa ca adunati gasca cu chef de viata pentru ca in Bucuresti va fi ‘MARE PETRECERE, DISTRACTIE, SUS PAHARELE!”.
_____________________
Detalii:
Cand: Sambata, 1 Aprilie, ora 22.00
Unde
: Aristocrat Events Hall, Soseaua Pipera 48, Sector 2, Bucuresti
Dress code: Smart Casual
Acces: Intrarea se va face pe baza de bilet, biletele pot fi achizitionate online (www.bilete.ro) sau in ziua evenimentului la intrare, in limita stocului disponibil:
First wave: 60 lei (pana la data de 26.03)
Second wave: 70 lei (pana la data de 29.03)
Third wave : 80 lei (pana la data de 1.04)
Bilete la intrare, in seara evenimentului: 100 lei
*In pretul biletului de mai sus, nu sunt incluse taxele suplimentare ale companiei de bilete.
Biletele pot fi achizitionate, online, pe: www.bilete.ro
__________________________
Pentru rezervari mese si alte informatii: 0756023014
Masa standard: Consumatie minima 500 lei
Masa VIP: Consumatie minima 1000 lei
Meniul (pentru mese) disponibil, poate fi gasit aici: https://bairambalcanic.ro/menu/

Atentie!!!
*Mesele trebuie ridicate/preluate pana la ora 22.30. Daca nu va prezentati pana la ora 22.30, nu garantam pastrarea rezervarii.
*De asemenea, este disponibila consumatia la bar, iar plata se poate efectua in numerar sau cu cardul.
*Nu este permis accesul minorilor.
*Fumatul in interiorul locatiei este strict interzis, cu exceptia dispozitivelor, electronice.
*Prin achiziția biletului va dati acordul expres ca camaterialele foto/video/audio realizate in cadrul evenimentului sa fie utilizate de catre organizatori si parteneri in scopuri comerciale. Acestea NU vor fi sterse de pe paginile (web, facebook, instagram, tik-tok) pe care le utilizam
*Avem si garderoba
* Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la eveniment si de a refuza accesul anumitor participanti, in special al celor care NU respecta dress-codul, fara a returna contravaloarea biletelor.
*Accesul se va face incepand cu ora 22:00.

Alte detalii despre eveniment, gasiti pe pagina oficiala: https://bairambalcanic.ro/

Te asteapta o noapte de neuitat, asa ca aduna- ti din timp, gasca cu chef de viata pentru ca in Bucuresti urmeaza CHEF DE CHEF si ne amintim cum e SA IUBESTI 2 femei, sa nu stii pe care-o vrei.
Let’s enjoy together the new balcanic style!

Parteneri: Dual Art Media (https://www.dualartmedia.ro)

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.