Bilete la Ave Maria - Corul Madrigal și Marius Manole

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 aug 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pe 12 și 13 august, de la ora 21:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” invită publicul pe faleza Cazinoului din Constanța (zona grupului statuar Mihai Eminescu) la Spectacolul Extraordinar „Ave Maria”.

Unul dintre cele mai iubite spectacole de factură spirituală ale Corului Madrigal, evenimentul este dedicat Zilei Marinei Române, precum și sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Alături de Corul Madrigal – dirijori Anna Ungureanu și Cezar Verlan - și de copiii din corurile Cantus Mundi, actorul Marius Manole va completa programul spectacolului cu o colecție de texte sacre și universale.

Pentru al doilea an la Constanța, „Ave Maria” se va desfășura într-o scenografie specială, cu design de lumini, proiecții video și efecte speciale.

Regia spectacolului „Ave Maria” este semnată de Emil Pantelimon.

Evenimentele „Ave Maria” sunt organizate cu sprijinul Primăriei Constanța.

Spectacolul Extraordinar „Ave Maria” se înscrie în programul aniversar „MADRIGAL 60”, care marchează 60 de ani de activitate neîntreruptă, excelență în muzică și diplomație prin cultură pentru Corul Madrigal.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.