Bilete la Atelier de descretit fruntea

Alege evenimentul

02 mar-31 dec
pentru adulti - 02 mar

Bucuresti, Armeneasca Residence

Bilete   

de la 149,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
02 mar-31 dec
pentru cupluri adulti - 02 mar

Bucuresti, Armeneasca Residence

Bilete   

de la 249,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Voucher- Atelier de descrețit fruntea- pentru adulți

Oferă cadou o stare de bine. Un combo de relaxare, încredere și creativitate. O experiență este mult mai valoroasă și durabilă decât majoritatea obiectelor frumos ambalate.
Toți cei care au participat la atelierele de descrețit fruntea au plecat altfel decât au venit: mai relaxați, mai încrezători, mai ancorați în prezent, mai conștienți de ei și resursele lor. Și mult mai determinați să acționeze, să investească în starea lor de bine: în îndeplinirea planurilor, a visurilor, a nevoilor lor.
Ce presupune acest cadou unic și irepetabil?

O serie de activități de grup menite să destindă, să stimuleze deschiderea, comunicarea, creativitatea și apetitul pentru cunoaștere.
O sesiune de lucru art-terapeutic în care fiecare dintre cei 3-8 membri ai grupului va crea câte un obiect apelând la diferite materiale: creioane, acuarele, reviste, plastilină, lut, lână, bețe, bile de polistiren și multe alte elemente surpriză.
Acest obiect va fi oglinda de moment a propriului interior, înzestrată cu capacitatea de a fi un sprijin în procesul de autocunoaștere, schimbare și împrietenire cu sinele.
Activitățiile nu presupun îndemânare artistică sau mare efort fizic, ci doar disponibilitate. Recunosc însă că ajută și niște curiozitate. 

Eu sunt Sabina Brândușe, actriță, art-terapeut, trainer de dezvoltare personală prin teatru. Am o experiență de 19 ani în lucrul cu grupurile și o dorință continuă de a contribui la starea de bine a oamenilor.

Numai bine!

P.S:
Voucher-ul poate fi folosit în orice zi de marți, între orele 18:30-20:30, când au loc atelierele de grup.
Pentru rezervarea locului este suficient să îmi scrii un e-mail cu 2-3 zile înainte.

Dacă dorești o ședință individuală, intervalele disponibile sunt de luni până joi, între orele 11:00-16:00.
În funcție de programul tău, la fel, îmi poți scrie pe e-mail și fixăm întâlnirea când îți este mai bine.

contact@sabinabranduse.ro

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.