Bilete la Arad Fashion Days

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 23 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Este un VIS devenit realitate! Este visul unei echipe unite, formată din personalități puternice, oameni creativi ce vor să arate că și aici, în frumosul oraș de pe Mureș, moda poate fi la ea acasă.

De aceea putem spune ca Arad Fashion Days este primul eveniment de mare anvergură din Arad în domeniul modei, care se va desfășura pe 2 zile 23-24 Noiembrie 2019 la Filarmonica de Stat Arad (Palatul Cultural).

Am ales ca și locație pentru acest eveniment important una din clădirile reprezentative pentru orașul nostru, Filarmonica de Stat Arad, finalizată în 1913 de celebrul arhitect al Aradului, Ludovic Szántay. Palatul Cultural este clădire impozantă, o clădire simbol al Aradului, fiind primul conservator din România și al 6 lea ca mărime din Europa, restaurată recent, și care va găzdui timp de 2 zile ceea ce putem numi un "Regal de modă" la Arad.

În aceste două zile nume mari în moda românească, cei mai în vogă designeri ai momentului, creatori arădeni, timișoreni și invitați atât din țară cât și străinătate vor delecta publicul arădean cu colecții vestimentare deosebite, linii de accesorii și bijuterii.

Va invităm de asemenea și la o sesiune de Smart Shopping, punându-vă la dispoziție posibilitatea achiziționării unor piese unicat, prin organizarea unei expoziții de produse pe holurile luxoase ale Palatului Cultural, unde creația este la ea acasă și unde parcă se mai aud acordurile fine de pian ale compozitorului George Enescu.

După terminarea show-urilor în ambele zile veți avea parte de două lansări: în prima zi parfumurile de nișă de la Niche Sent vă vor încânta simțurile fiind expuse pe holul fastuoasei clădiri, iar a doua zi accesoriile de lux vor fi expuse pentru a delecta din nou ochii publicului iubitor de modă. Toate acestea vor fi urmate de un binemeritat afterparty unde veți avea ocazia să socializați cu personalități care au un cuvânt de spus în modă românească și internațională.

Amfitrioana acestui eveniment, cea care va da glas descrierii minunatelor creații prezentate în cadrul show-urilor celor 20 de designeri prezenți în ambele zile va fi nimeni alta decât frumoasa Cosmina Păsărin. Printre designerii invitatii ai acestei editii amintim : George Hojbota, Clara Rotescu, Romania Iovan. Invitat special va fi Maurice Munteanu fashion editor la Elle, jurat la emisiunea Bravo, ai stil!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.