Bilete la Am nevoie de Spațiu

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Primul mare event de Karaoke din Cluj, la Charlie Upstairs, in Piața Muzeului, Cluj-Napoca. Sâmbătă, 31 iulie. Seara începe cu Concertul "Desculţ pe lună" şi continuă cu cel mai tare karaoke pe care-l ştiţi din Spaţiu Music Pub. Ne vedem acolo!

Poate am fi obosit şi chiar am fi renunţat, dacă nu erau mesajele voastre şi reacțiile la postările de pe reţele. "Când deschideţi?!" "Unde v-aţi mutat?" "Nu mai pot!" "Am glumit când am zis că nu mai beau niciodată!","Mi-e dooor de Spaţiu!". Şi nouă! Iar acum avem un răspuns. Şi un prim pas înspre redeschiderea Spaţiului.
Sâmbătă, 31 iulie, facem primul mare event de karaoke din oraş, la Cluj Innovation Park, dar şi un concert cu supervocea lui Bogdan Ghirău şi trupa "Desculţ pe lună".
O să fie ca în Spaţiu! Cu băuturi adevărate, nu lungituri, cu Radu la pupitru (Next up!) şi cu o grăma' de prieteni. Lista de karaoke e deschisă deja, abia aşteptăm să vă vedem şi să vă auzim!
#givemesomeSpaţiu #amnevoiedeSpaţiu #Cluj #eracazul

CONCERT - Desculţ pe Lună
"După luni de zile de stat în subsolul creației și repetând doar între patru pereți, a venit momentul ca, odată cu redeschiderea oficială a ”Spațiu Music Pub”, să redeschidem și noi sezonul concertelor. De la ultimul nostru concert de dinainte de pandemie, am reușit între timp să ne facem auzite piesele în FM, chiar la Radio Guerrilla, în cadrul concursului ”Nesemnații”, printre câștigătorii căruia ne-am numărat și noi. Acum că am văzut cum se aud piesele noastre pe radio, abia așteptăm reîntâlnirea cu publicul și cu energia cu care ne încărcați de fiecare dată când reușim să urcăm pe scenă în fața voastră. A fost o pauză lungă, așa că abia așteptăm să ne vedem! Save the date, 31 Iulie, Desculții vin în Spațiu'!

Proiectul ”Desculț pe Lună” a luat ființă în Cluj-Napoca în toamna anului 2019 sub forma unui concept care înglobează un cumul de tendințe și influențe muzicale, de la alternative și soft rock la stoner și psychedelic. Numele formației provine din afinitatea grupului pentru libertatea de a visa, din percepția conform căreia artistul își dezvelește sufletul în fața publicului său și se afișează gol pentru a se arăta pe sine."

Open doors: 19:00

Concert "Desculţ pe lună": 20:00
Karaoke: 21:30
>ACCES
Participarea la acest eveniment e permisă pentru:
- cei cărora le place să cânte, să bea, să stea la poveşti faine sau cel puţin una dintre cele de mai sus.
- cei vaccinaţi împotriva Covid, pentru care au trecut 10 zile de la ultima doză.
- cei cu test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu rezultatul negativ al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore.
- cei care au avut Covid şi pentru care au trecut între 15 şi 180 de zile de la infectare (cu acte medicale doveditoare).
>LOCATION: Charlie Upstairs, in Piața Muzeului

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.