Alice in Tara Minunilor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 mai 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

„Într-o zi cu soare, dar care nu va fi ca oricare, o fetiță mică, dar care este mare, va scăpa regatul de astă vrăjitoare!!!”
Se spun multe povești fantastice despre lumi nebănuite, despre lumi necunoscute, dar niciuna nu se poate compara cu fabuloasa călătorie a unei fetițe micuțe, dar mari, pe nume Alice, în Țara Minunilor.

Căutându-și surioara, Alice se întâlnește cu domnul Iepure și, urmărindu-l pe acesta, ajunge într-o altă lume, atât de diferită de a noastră. În Țara Minunilor, se pare însă că toată lumea aștepta ca ea, prin curajul și bunătatea ei, să îi salveze de regina regatului. Regina de Cupă alungase toată bucuria din regat; locuitorii trăiau acum cu frică pentru că regina furase Curajul. Personajele fantastice ale acestei lumi, Pălărierul Nebun, Absolem - omida oracol, Domnul Iepure de Martie și Pisica de Cheshire o ajută pe Alice să descopere că orice vis se poate împlini.

Un spectacol duios și misterios, care îi învață pe copii despre puterea viselor, depre bunătate, curaj și, mai ales, despre darurile speciale pe care viața ni le oferă. Ca atare, sfârșitul spectacolului îi găseste pe actori mai apropiati ca niciodată de micii spectatori,uniti la propriu de Panglicile Magice ale Curajului.

Acces 11 – 11:45.
Rezervări 0723 196 376.

Distribuie aceasta pagina