Bilete la Aladdin si lampa fermecata

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

O poveste amuzantă, personaje colorate, o intrigă captivantă și plină de învățăminte. Vă prezentăm o adaptare a frumoasei povești orientale, în care cei mici vor fi acaparați de minunatele personaje.
Vizirul Jafar, slujitorul Sultanului, un om rău și dornic de preamărire, încearcă de ani buni, prin fel și fel de uneltiri, să pună mâna pe împărăție. Sultanul nu observă uneltirile lui, fiind prea ocupat cu căutarea unui viitor soț pentru fiica lui, prințesa Jasmine. Aceasta, însă, nu vrea să se căsătorească decât cu un băiat pe care să-l iubească, dar până acum niciun prinț nu a reușit să-i atragă atenția.
Jafar profită de această ocazie și îi spune Sultanului că, în cel mai rău caz, o va lua el de soție pe Jasmine. Auzind acestea, Jasmine fuge din palat, deghizată într-o fată simplă. În bazar îl întâlnește pe Aladdin, cu ajutorul căruia scapă de urmărirea gărzilor. Între ei se leagă o frumoasă prietenie. Până la urmă, însă, dragostea dintre Jasmine si Aladdin învinge și cei doi vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, însă nu vor uita că în viață nu contează rangul sau averea, ci contează să fii un om bun, cu aspirații și gânduri înalte.
O poveste înteleaptă, pe ritmuri vesele, cu personaje vioaie și cântecele ritmate, care vor aduce copiilor multă voie bună!
Spectacolul are o durată de 45’ şi actorii vor interpreta în faţa copiilor 6 personaje: Aladdin, Jasmine, Duhul, Jafar, Sultanul, Iago.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.