Abonamente FC Rapid Retur

Data si locatia

06 feb-20 iun

ora 20:00

Abonamente FC Rapid Retur - 06 feb

Bucuresti, Stadionul Regie

Bilete   

de la 60,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Rapid București continuă marșul către Liga 1 alături de tine!

Farmecul Rapidului ți-a colorat viața de-a lungul anilor. Inima ți-a fost călită în partide mai grele pe margine decât în teren. Ai învățat să te bucuri privind Rapidul, chiar și atunci când nu a câștigat. Alții nu știu încă să se bucure nici când echipa lor câștigă.

Rapidistule, tu știi să iubești!

Ne așteaptă un retur de foc la capătul căruia vrei să vezi locomotiva în Liga 1. Tu ai fost al doisprezecelea jucător în Giulești, iar acum Rapid te cheamă la luptă.

Tu faci legenda să continue!

Rapidul prinde aripi alături de tine:

Peluza - 60 lei

Tribuna II - 100 lei

Tribuna I - 180 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.