Abonamente CFR Cluj

Data si locatia

09 -31 iul 2022

ora 10:00

Abonamente CFR Cluj - 2021-2022

Cluj-Napoca, Stadionul Dr. Constantin Radulescu - CFR Cluj

Bilete   

de la 100,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

ABONAMENTELE PENTRU SEZONUL 2021-22, DE ASTĂZI ȘI ONLINE!

CÂT COSTĂ ABONAMENTELE?
Tribuna I, VIP A – 800 lei
Tribuna I, VIP B – 1.100 lei
Tribuna I (sectoarele 19, 20, 22, 23 și 24) – 400 lei. ATENȚIE, în acest sezon, în sectorul 21 NU SE EMIT abonamente!
Tribuna II (sectoarele 37–40, 42–50, 52 și 53) – 350 lei
Peluză (doar sectorul 25) – 100 lei
Începând de astăzi punem în vânzare ONLINE abonamentele pentru noul sezon competițional, pentru TOȚI suporterii!

Abonamente online pot fi achiziționate până miercuri la ora 20:00, urmând ca joi și vineri să vindem exclusiv bilete pentru meciul cu FC U Craiova 1948. Începând de sâmbătă, 17 iulie, vom reîncepe vânzarea abonamentelor online.

40% - Vechii abonați (cei care au avut abonament valabil pentru sezonul 2019-20), vor beneficia de 40% reducere, utilizând codul de pe cardul de abonament.

30% - La rândul lor, fanii care au achiziționat pachete pentru cele trei meciuri din Europa League (cu Lazio Roma, Rennes și Celtic Glasgow), vor beneficia de 30% reducere din prețul abonamentului.

20% - Totodată, suporterii care au cumpărat bilet fie pentru meciul cu Rennes (1-0, 7 noiembrie 2019), fie pentru cel cu Celtic Glasgow (2-0, 12 decembrie 2019), se vor bucura de o reducere de 20% din costul noului abonament.

ATENȚIE! Reducerile cu 20%, respectiv 30% NU SE APLICĂ ONLINE, fiind necesară prezența fizică la casieria de la stadion prezentând dovada (bilet/pachet)! În schimb, reducerea de 40% pentru vechii abonați este valabilă și online, prin utilizarea codului de pe cardul de abonat.
Participantii se supun Legii 4/2008 privind accesul pe stadion.
Declar ca am citit si inteles Regulamentul de participare si am luat la cunostinta prevederile art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declaratii si cele din art. 352 din Codul Penal cu privire la zadarnicirea bolilor.

Regulamentul spectatorilor poate fi verificat pe site-ul WWW.CFR1907.RO și la porțile de intrare în stadion

Toți suporterii care vor veni la meci, la intrarea în incinta stadionului, trebuie să aibă asupra lor dovada vaccinarii anti-Covid19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negative al unui test PT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negative certificate al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore) sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2

Cardurile de abonat achiziționate online se pot livra prin curier. Abonamentele comandate online vor fi livrate începând de vineri, 16 iulie. Fanii care nu vor intra în posesia abonamentelor comandate online până la meciul CFR Cluj - FC U Craiova 1948 pot intra pe stadion la prima partidă din Liga 1 pe baza codului de comanda trimis de către bilete.ro prin mail.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.